Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Creatief een sterke plaat. Als pure vogelfoto vind ik andere mooier.

Ach ja, ik zou afgestapt zijn, op de knieŽn of buik gaan liggen en op ooghoogte een foto genomen.

groet wil

Ik geef toe dat BirdPix geen regel heeft dat je niet al fietsend mag fotograferen, maar zelf vind ik dit net zo erg als fietsend WhatsAppen of telefoneren.
Verder zou de foto inderdaad vast mooier zijn geworden als je zou zijn afgestapt om er een foto van te maken.
Groet, Erna

Inderdaad niet de mooiste compositie, hoewel die schaduw ook wel weer grappig is.
Groet, Marianne

Yep, lekker "out of de box" HET voordeel van de MO.
Gewaagt dus geslaagd! Ik hou`dr van...
Maar OK we zullen kijken @Erna & Wil. Of jullie afgestapt zijn en hoe jullie inzending van de MO is. Maar wegegebeente , als jullie nix hebben ingestuurt , en hier even gaan vertellen hoe het "WEL" moet !

Vr Groet RTL

Ha, zo kennen we RTL weer! (waarom zou je, wanneer je zelf niks hebt ingestuurd, niet mee mogen doen met het beoordelen van de foto's?)
Ik ben het wel met hem eens: heel origineel, deze inzending, en de schaduw van de fotograferende gans (o nee, fietser) geeft precies weer hoe die de foto heeft gemaakt. Omdat dat zo'n sterk element van deze foto is zou je haast gaan denken dat het die schaduw is waar het om gaat, en zo krijg je de mogelijkheid dat de foto als niet voldoend voor de MO wordt gezien.
Maar trekken wij ons daar iets van aan?
Ik echt niet. Ik houd van de originaliteit in deze foto, en de opdracht is zeker zichtbaar hier, de nijlgans die zijn 4 jongen in de gaten houdt.
De compositie vind ik dan weer beresterk, maar de witte streep op het wegdek haalt jammer genoeg een streep door de foto. Zo'n witte streep mag dan iets te maken hebben met het verkeer dat daar absoluut niet overheen mag, maar ze zijn fnuikend voor de foto.
Heel leuk deze, fietser!
grtz, josephine

heel anders dan anders, dus opvallend.
maar ik vind hem niet mooi. maar wel creatief.
hoop dat ik dat mag zeggen... weet je ook maar nooit meer tegenwoordig.
GJ

Grappig beeld. Het verdient een prijs voor originaliteit.
Truus

Origineel, dat zeker! Afstappen klinkt leuk, maar dan liggen ze binnen een paar tellen in die sloot.

Groeten, Vincent

Humoristisch, ook de beschrijving en de techniek, hetgeen ook waarschijnlijk de bedoeling is van de inzender. Ook wel uitdagend want je kan er alles van vinden. Laat ik het alleen maar grappig vinden. Dus is dit de bedoeling dan prima geslaagd.

groet,
Cor

Wel de meest originele foto, op zich is al een verdienste en de toegevoegde humor een pluspunt, maar daar houdt het voor mijn ook wel mee op ondanks dat de foto ook nog es een keer voldoet aan de opdracht.

groet ben

Mooie foto voor een glimlach en wat minder voor een ereprijs

Groet, Ane

Aparte interpretatie van de maandopdracht. Ja, wat moet je daarop zeggen. Blijft apart.

Gr Nol

Geflitst. Vanaf volgende maandopdracht 95 euro boete. Origineel beeld en best wel knap dit er al rijdend zo allemaal op te krijgen. Bermtoerisme. Leuke inzending.
Sieb

Smile!
What you see is what you get.........

Groet, Minke.

@Josephine , Natuurlijk mag iemand die geen inzending heeft foto`s beoordelen. Maar om dan zo denigrerend (met een denkbeeldig vingertje er bij ) "Ach ja IK zou" , dat leest voor mij erg bekritiserend, van hoe haal je het in je botte hersens om dit zomaar in te sturen naar BP. Nee dat schrikt mensen af. En als je dan op die manier commentaar geeft, ja dan moet je zelf wel een hele sterke inzending hebben, maar wie weet.
Maar nog ff een dingetje aan jou adres Josephine, erg gedetailleerd kijk je niet. Bij deze foto heb je het over 4 jongen, Maar even goed kijken, het zijn er toch echt 5. Maar deze ga ik door je positieve insteek bij BP niet kwalijk nemen, L0L incl knipoog .

Fijn weekend +Vriendelijke groet RTL

Met vaart over het fietspad levert dit een apart beeld op voor de MO. Het beeldt ook uit hoe de nieuwe generatie fotografeert.

groet,
David

@RTL: "....dat leest voor mij erg bekritiserend" en "Nee dat schrikt mensen af." Onbegrijpelijk dat juist jij dat schrijft. En "Maar wegegebeente , als jullie nix hebben ingestuurt , en hier even gaan vertellen hoe het "WEL" moet !" slaat echt nergens op. Moet ik een superfoto hebben om iets te mogen zeggen? Dat lijkt me niet. Iedereen heeft alle recht om te vinden van je vindt, ook als je niets instuurt. Hoe meer beoordelingen, hoe prettiger, vind ik zelf. Ook van mensen die zelf niets inleveren.
Overigens: Ik doe nagenoeg elke maand mee, en heb dat nu ook gedaan.

Misschien had ik mijn opmerking niet (hier) moeten maken? Maar ik vind het helaas ťcht zorgelijk. En dat vond (en vind) ik een belangrijk signaal.
Groet, Erna

Whaha @David , Ik denk dat je de maker van deze foto geen groter compliment kan geven om hem "bij de nieuwe generatie" te scharen.

@Erna een beoordeling of een sneer is wat anders!

Fijn weekend alle, RTL

Origineel is hij genoeg!
Gaat niet winnen, maar leuk is-tie!
Als ik fietsend zou gaan fotograferen met een mobieltje zou ik in een ziekenhuis wakker worden, vrees ik Smile
gr
G

Bijzonder origineel. Van mij mag hij best winnen, dit is zo'n moment dat iedereen herkent maar er nooit aan denkt om vast te leggen. Het gevoel komt meteen binnen. Afgaand op de schaduw is de inzender ook nog niet erg oud Smile

Originele inzendin. Prima

Hartelijk Gefeliciteerd @Hans! de meeste "hits"dus de morele winnaar ! Goed gedaan, met deze gewaagde inzending.
Het hoeft dus niet allemaal zo "binnen de lijntjes" en zo zie je maar, een hoop BPers kunnen dat heel goed waarderen.

Vr.Groet RTL

:
 
Page 1 of 1