Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Brrrr .... ik zie dat ik hem wel te veel verscherpt heb! Het doet pijn aan mijn ogen.

Nou ja, de moderator zag het niet denk ik....Fijne kleuren in het water!

groet Wil

Mooi effect inderdaad dat lijkt op een weeftechniek ( waarvan ik niet op de naam kan komen ).
Wel wat medelijden met die koet met die aangesnoerde kol.

Groet, arnold

Ikat bedoel je, Arnold?
Ja, die halsbanden gebruiken ze veel voor knobbelmeerkoeten. Erger nog, zelfs gewone meerkoeten heb ik er mee gezien. Maar daar bij El Hondo planten ze zich voort en het nageslacht wordt niet voorzien van een band. Deze komt uit een herintroductieproject, volgens mij.
Ikat inderdaad - allemaal zigzagjes.
grtz, josephine

Mooooooie herinneringen...

Fijne foto ook. Smile

Ikat ja. Leuke vergelijking.
Heb ooit zo'n doek meegebracht uit IndonesiŽ en dan blijkt dat je er niks mee doet, en dat het daar mooier past dan hier.
Mooi plaatje, goede soort, maar ik had je een betere houding van het linker-exemplaar gegund.
gr
G

thnx Gerard en Wijnand ook
Ikat: niet mijn favoriete weefsel maar een meegebrachte lap (altijd doen) zou door mij gekoesterd worden. In ťťn van mijn vele lapjes-lades, en ik zou er regelmatig naar kijken, het voelen, terugleggen. Tot de inspiratie zou komen om er iets van te maken. Ooit komt zoiets. Maar een lap niet mee brengen uit een ver land omdat je er nooit iets mee doet: fout. Mooie lappen horen meegebracht te worden.
Herinneringen: yep. Zeker mooi. Twee jaar geleden, leuk samen met Wijnand een tijdje optrekken - hoe veel leuker kan het worden?
Betere houding van de linker koet: tja - da's altijd jammer. En och, het is maar een plaatje en die linkerkoet laat nog net zijn knobbels zien, dat is weer een troost.
grtz, josephine

Weet niet of ik Ikat bedoel maar het haalt wel veel boven dus dan is het goed.

Groet, arnold

Lap: wel wat mee gedaan, hoor!
Toen er een Indonesisch etnisch sfeertje moest worden gecreŽerd bij een verblijf, heb ik mijn lap grootmoedig afgestaan.
Maar ik heb dan ook geen lapjes-lades.
gr
G

Bijzonder motiefje, bijzondere Koet.
Wat betreft El Hondo, ik had uit boekenbronnen begrepen dat je ruim van te voren contact moet leggen met het bezoekerscentrum om permissie te krijgen (en dan ben ik al snel van , nou dan niet). Maar wellicht is deze info achterhaald.
Groet,
sieb

De info is niet volledig, in elk geval. Binnen het gebied loopt een weg waar je alleen om zaterdagochtend mag komen, en dat moet je van te voren hebben aangemeld bij het bezoekerscentrum. Dan moet je om 9 uur, uit mijn hoofd, bij het hek staan en je kunt je dan uitleven tot 12 uur, dan wordt je weer bevrijd. Die hutten daarbinnen hebben de naam garant te staan voor de mooiste waarnemingen. Mijn ervaring was, de dag dat wij er waren althans, dat het niks was. Je hoort heel andere berichten dus wij hadden gewoon pech.
Maar: Het gebied heeft ook een buitenkant. Bij het bezoekerscentrum is al een aardige wandeling te maken over vlonderbruggetjes en daar zwemmen met een beetje geluk de marmereendjes en knobbelmeerkoeten. Ietsje verderop liggen twee hutten, met wisselend interessante vogeltjes en wisselend licht. Zou je de fiets mee hebben dan kun je nog een route rijden die uiteindelijk langs nog 5 hutten gaat, waarvan er twee buitengewoon interessant zijn, vooral vanwege de witkopeenden en de geoorde fuutjes. Lopend is eigenlijk niet te doen, 25 km is dat rondje. De beste hutten staan langs 1 rechte weg, waar je in principe ook met de auto kunt komen.
Dus, de volgende keer dat je de kans hebt: wel doen. En dat binnenstuk, waarvoor je moet afspreken: gewoon proberen. Kost niks. Mocht je meer info willen, stuur dan maar een PBtje
grtz, josephine

@ Josephine: okť, hier kan ik wel iets mee, voor als ik daar weer eens in de buurt ben. Thanks,
Sieb

:
 
Page 1 of 1