Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Aandoenlijke opname zo'n dubbelportret.
En dat vanuit je (luie?)stoel..
gr. Ido

Meestal zijn het van die snelle jongens/ meisjes.
Hier zijn ze ontroerend.
Én eigenzinnig.

Groet, arnold

Nu nog een met kers...

Inderdaad een heel aandoenlijk plaatje.
Vg Loek

Lief he?
gr
G

Thnx jongens. Zo leuk, wanneer een foto gewaardeerd wordt! Hij heeft wel een behoorlijk knuffelgehalte, en ik zit me zelf af te vragen wat zich hier nou eigenlijk precies afspeelt. misschien zijn ze gewoon lief?
Zeker niet. Het zijn behoorlijke krengen en hondsbrutaal. Maar het zijn wel kraaien, en waar de kauwtjes en kraaien bij ons in Scheveningen op je patat afkomen, komen de blauwe op de camping op de kersen af. Of op de watermeloen, of op je noten (we kwamen eens terug van een dagje weg, en wilden een paar walnoten uit de afgesloten plastic box in de voortent nemen. Er zat nauwelijks meer iets in! Wel een gat aan de achterkant, van waaruit ze lekker alle noten hebben weggesnaaid. Het is maar goed dat onze vriend het geheugenstickje dat ie geleend had terug had gelegd tussen de noten maar op het tafeltje in de caravan anders hadden ze dat vast ook nog gesnaaid of gesloopt).
Soms zie je ze ook een klein vogeltje molesteren en opeten.
Dus lief: nee.
Leuk: onwijs leuk. Als je de camping oprijdt zijn het de blauwe eksters die je het eerste hoort. Overal zitten ze. En soms voel je ze, als ze hun nest verdedigen en je in je hoofd pikken.
Wijnand: misschien komt die kers nog wel.
grtz, josephine

Ze kijken toch redelijk onschuldig. Zijn het geen muizen geweest?
Flink ingekaderd, daar hou ik van.

groet,
Cor

:
 
Page 1 of 1