Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Daar gaan mijn kansen..... tegen deze prachtige plaat kan mijn inzending niet op. Behalve zeer fraaie foto ook de ingrediŽnten van de zomer m.i. goed gevangen.

Jonge vogels en bloemen. Misschien vooral waar je aan denkt in het late voorjaar. Zie de vorige maandopdrachten. Aan de andere kant zijn vliegvlugge jongen ook gewoon een wezenlijk onderdeel van de zomer! Het zonnige sfeertje maakt het extra zomers. En technisch een van de sterkste inzendingen.

Groeten Vincent

Wow!
Gave soort, prachtig en evenwichtig beeld, rustig, aandoenlijk.
Prachtig muurtje, mooi de bloemen links, waarbij het haast jammer is dat ze afgesneden zijn, maar zo zien we de jonkjes toch op hun mooist.
Heerlijk, met een fijne scherpte en een mooie achtergrond.
Super
grtz, josephine

Tja, wat is er mooier dan een jonge gekraagde roodstaart.... juist ..drie. Vertederend beeld.
Truus

Drie op een rij wat grappig om te zien. De zomerse bloemen geven kleur aan de opname.

Geweldig leuk, drie jonge vogeltjes op een rij. En ze kijken ook alledrie nog dezelfde kant op. De bloemen erbij maken het een zomers plaatje.

Groeten Jacolien

Prachtige zomerse foto. Je kunt ze zelf niet beter in scene zetten dan op deze manier.
Vg Loek

Voor mij is dit de topper van deze MO.
Hoe krijg je het voor elkaar, drie jonge Gekraagde Roodstaarten zo mooi bij elkaar, en dat nog wel voor fleurige bloemen. Zeer geslaagd!
Groet, Erna

Eigenlijk een combi van de twee vorige MO's. Maar het bezorgd me wel een zomers gevoel en daar gaat het om. Staat bij mij hoog genoteerd.

groet,
Cor

Een topper, een en al zomers

Wat een mooie en leuke foto voor de MO, die is geheel aan mij voorbij gegaan. Tot mijn verbazing kan ik niet alsnog nomineren.. groet Guido

:
 
Page 1 of 1