Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Op en top zomer! Een van de sterkere inzendingen vind ik. Foto's genomen met een telefoon vind ik wel passend in dit thema. Ze zijn wel wat klein uitgevallen voor zwarte kraaien. Of bedoel je die links op de grond? Wink

Groeten Vincent

Gemaakt met de telefoon....geeft wel iets mindere kwaliteit (vogels kunnen scherper). Maar in het kader van de opdracht vind ik het een prima inzending.

Heb je nou gefotografeerd onder invloed? Smile
Om gewoon maar even de kwaliteit te vergeten: Wat een beeld!
Je ziet er zo veel op: de spiegelende ruiten in hun kunststof kozijnen, en in die spiegeling zie je wat er achter ons gebeurd. Mensen op het terrasje, honden, parasols. De mensen kijken ernstig - hoe kun je nou zo ernstig kijken als daar in je blikveld een vent met een glas bier in zijn hand op de grond ligt te fotograferen? Zouden die mensen weten dat ze ook op de foto komen, op birdpix? Zouden ze bezwaar hebben?
Vr die spiegelende ramen die paal, gewoon een stam waar de schors af is gepeld - waarom zou je hem niet gewoon laten staan?
En dan het zitje: gewoon in het zand gezet, twee robuuste tafels van steiger- of ander goedkoop hout, de ene zo gezet dat je de kopse kant van het hout ziet, de ander de lange kant, maar juist dat tafeltje staat scheef! Niemand die het even recht zet! (waarom zou je ook - er ligt een vent hier op het zand, je weet nooit wat die gaat doen)
En al net zo robuuste rotan bank, oranje kussens er op. Gezellig, zo'n zitje. De kauwtjes pikken weg wat er nog over is.
Zo'n leuk tafereeltje!
Echt zomers, heel gewoon, heel ongedwongen.
Leuk (en misschien wat beter als je een behoorlijke camera zou hebben gebruikt)
Prima inzending
grtz, josephine

Mooi zomers beeld. Ik vind het prettig kijken dat de vogels net tegen de rode kussens geportretteerd zijn.
Prima inzending.
Truus

Een heel geslaagd beeld voor de opdracht. Er is veel te zien. Maar ik vind die randjes echt niet mooi. Echt jammer dat de kwaliteit nu minder is. Misschien iets te ver ingezoomed. Of teveel gecropt.

Leuke zomerse plaat. De zwarte kraaien steken mooi af tegen de rode kussens.

Groeten Jacolien

Grappige foto. Je telefoon wel ietsje scheef gehouden. Aan de verschillende actoren en voorwerpen op de foto kun je goed zien dat het zomer is.
Vg Loek

Absoluut een zomerse foto! En ook een leuke vondst om het vanuit dit perspectief te doen.
Toch vind ik het wel jammer dat de kwaliteit van de foto te wensen over laat.
Groet, Erna

Dit is een foto waarbij ik meestal begin om mijn mening over de (ondermaatse) kwaliteit kenbaar te maken. Maar deze foto kan het hebben omdat er zoveel op is te zien. Omdat het uit een flits van inzicht of onder invloed van alcohol is ontstaan. Omdat het geheel een ongedwongen zomerse sfeer heeft. Omdat ik foto's die spontaan zijn gemaakt en mij raken kan waarderen.

groet,
Cor

Het zwart op rood knalt er uit.Leuke inzending voor een zomerse foto.

Leuke foto, maar heeft niemand buiten Josephine opgemerkt dat het hier twee Kauwtjes betreft?

Willem

Smile
Och, een kauw, een kraai, het is allemaal zwart he?
Ik denk dat iedereen vooral afgeleid werd door enerzijds het aardige tafereeltje en anderzijds de matige kwaliteit. Wel heel leuk dat deze foto een podiumplaats gehaald heeft.
grtz, josephine

Een herkenbaar tafereel , waar alles wat je ziet Zomers aandoet. Het leukste van dit plaatje vind ik het musje op de grond, die zijn kans afwacht. Leuke foto!

Groet RTL

:
 
Page 1 of 1