Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi al die bruintinten en patronen van de boom en de steenuil Gerard, alsof ie in dit stuk boom is gaan zitten voor de compositie! Wat lijkt een steenuil trouwens op de holenuil waarvan ik onlangs een foto plaatste hier, alleen zijn de poten veel groter omdat ie meer op de grond leeft.

Je hebt verslag gedaan van een fantastische reis Gerard. Wij hebben genoten van de vele soorten die je ons hebt laten zien. Vergezeld van heldere begeleidende teksten. Soorten en omstandigheden die we nooit zelf zullen zien.

Groet, Willy en Henk

Mooie serie met een waardige afsluiter.
Nogal wat mensen hebben bij India associaties met enorme mensenmassa's. En die zijn er natuurlijk ook maar wij waren altijd aangenaam verrast door de vele natuur, ook dat is inderdaad India, jij hebt ons het één en ander getoond.
(De versnippering van die natuur is dan weer wel één van de problemen waar de natuur (wereldwijd) voor staat).
Groet,
sieb

veel mooie foto's laten zien uit India en hier dan alleen nog maar de vogels. India is een indrukwekkend land, helaas krijg ik mijn vrouw niet meer mee omdat ze het land te vrouwonvriendelijk vindt. we hebben best wel erg vreemde dingen meegemaakt en het som op een lopen moeten zetten. gelukkig zijn er nog tal van andere mooie bestemmingen.
groet, Guido

Mooie afsluiting van een prachtige reeks. Het uiltje keek het verhaaltje uit. Mooie lichtval ook.

Groeten Vincent

Een mooie beëindiging van de serie, Gerard.

groet,
Cor

Wat een leukerd met zijn guitige oogjes.Ook op lokatie in een fijne boom met al die structuurtjes, die de foto ruimtelijk maakt.
Aantrekkelijk idee, zo'n India-reis.Heeft bijzondere foto's opgeleverd.
Groet, Ane

Genoten en geleerd van al je foto's uit India.
Groet, Ko

Fijne afsluiting door Mijnheer de Uil!

Groet, Minke.

Leuk, deze versie wel in de database.
Daarmee is het dus afgerond.
Iedereen zeer bedankt die het geduld had naar mijn India-serie te blijven kijken (ik ben al in maart begonnen!) en voor de vele commentaren en soms talrijke nominaties!

(ik zag nou net weer een plaatje dat ik nog zou kunnen aanbieden, maar ik zal er toch maar even mee wachten, nog 😁)
gr
G

:
 
Page 1 of 1