Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Foto oogt donker.
Gr, Kees

Meestal is het ook donker bij dit soort beekjes. Al viel het hier nog wel mee zo te zien aan je ISO. Mooi zeg, zo dichtbij en met laag standpunt. En je beschrijving is ook leuk Smile Knipvlies dicht en hossen maar.

Groeten Vincent

Geweldige beestjes zijn het, altijd bezig en fotogeniek. Staat er in een fraaie pose op; mooi laag standpunt ook. Je duiding mag er ook wezen Wink . groet, Hans
edit: ik vraag me af wat er nog met de lichte bovenkant van de steen op de achtergrond te doen is (buiten beeld kaderen, selectief verdonkeremanen?), want die concurreert wel een beetje met de puber in kwestie.

» Last edited by Hans Overduin on Tue 13 Aug 2019, 8:25; edited 1 time in total

Hans, om het kolderieke van de foto nog wat te versterken heb ik die roze muts er in z'n geheel op laten staan, maar iets minder prominent had wel gekund ja. Dank voor je reactie!
(anderen ook natuurlijk)
Groet,
Bert

Ik vind hem gaaf! Het beestje heeft opvallend veel detail, wat ik erg mooi vind - de waterspreeuwen die ik in de Picos kon fotograferen zaten zo in het donker dat er geen veertje te zien was op de plaatjes. Echt jaloers makend deze foto voor mij dan ook.
Mooi
grtz, josephine

@Bert: gezien de habitat van de spreeuw, een badmuts vermoedelijk ?

Ongetwijfeld Hans Very Happy

Of is het een duitse helm met een knipoog van de Waterspreeuw.
Leuke foto Bert.

Gr:Pieter.

:
 
Page 1 of 1