Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Lekker kleurige versnapering, altijd leuk voor op de foto.

Groeten Vincent

Heerlijk, vette kleuren die ook nog eens tegenover elkaar liggen in het kleurenspectrum.
Mooi close en lekker scherp.
GJ

Vrolijk beeld, met wat weinig aandacht voor blauw of paars - en ik snap dat je dat niet voor het kiezen hebt, maar mij zou dat nog wel welkom zijn.
Wat niet wegneemt dat het een mooie scherpe foto is, past goed in de opdracht en het smikkelgehalte hier is megagroot. Aandacht voor kleur is er zeker, en aan de opdracht is goed voldaan.
Ingaand op wat Gert-Jan zegt: kleuren die tegenover elkaar in het kleurenspectrum liggen: ja, in theorie. Rozenbottels zijn rood en blaadjes zijn groen. Maar op de foto zie je dat ze beide nogal meer naar geel neigen (dat klopt ook met de werkelijkheid) en dat maakt van het rood toch meer oranje - en daar tegenover ligt toch eerder blauw ..... (vandaar dat ik het waarschijnlijk mis in de foto).
Goed gedaan toch
grtz, josephine

Mooie scherpe foto van de groenling. Er zijn mooie felle kleuren aanwezig, maar de combinatie spreekt me wat minder aan.
Truus

Deze foto van een snoepende groenling past zeker binnen de opdracht. Ondanks al die kleuren (ook in de achtergrond) blijft het een rustig beeld en fijn om naar te kijken.

Zeker kleurrijk, de kleur spat van de foto.
Groet,
Marleen

Mooie kleurrijke en rommelige foto. Past perfect bij deze soort.

Groet! Martijn

Mooie, scherpe foto, met ruimschoots aandacht voor kleur, dus prima passend in de MO. En dat alles met een oer-Hollandse vogel als de Groenling.
Goed gedaan.
Groet, Erna

Kleur genoeg!
Voldoet prima.
gr
G

voldoet ook volgens mij goed aan de opdracht
verder een kwestie van persoonlijke smaak.
grt. guido

Kleurrijk beeld met extra diepte in de foto met het rood op de voorgrond.Vind zelf geel op groen niet de sterkste kleurencombinatie.Wel een "lekkere" foto,

Groet, Ane

Los van de opdracht een hele mooie groenlingfoto. Kijkend naar de opdracht een kleurrijke foto. Toch mis ik het samenspel van kleuren en de wow-factor. Maar deze is zeker niet de minste in de rij.

groet,
Cor

Een vogel aan aan het snoepen (ontkennen helpt niet met die snavel) waarbij voedsel, vogel en blad een mooi , natuurlijk passend kleurfeestje vormen.
Sieb

Een kleurrijke plaat, Prima! Groeten, Rob

Wat een kleurrijk geheel. Zo had ik hem ook voor ogen. Ook deze heeft mijn nominatie gemist.

:
 
Page 1 of 1