Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Heel fraai natuurlijk zoveel detail en scherpte. Kanshebber wat mij betreft.

Mooi portret: precies zoals een portret moet zijn. Scherp, mooi duidelijk oog, en profile. Prima achtergrond. Ik weet altijd maar moeilijk het verschil tussen de witgat en de oeverloper, als ik hem niet in zijn geheel zie. Maar ik vertrouw er op dat dit inderdaad een witgat is.
Heel fraai, achtergrond mag nog ietsje meer ontruist worden.
grtz, josephine

Prachtige kleuren in dit portret. Mooi scherp en veel detail zichtbaar. Als foto niets op aan te merken, maar ik denk dat ik in het kader van het onderwerp toch liever de stelten van de loper zou willen zien. Maar desondanks, proficiat.
Truus

Ik hou het op een witgat aan de lange snavel te zien. De stelten denk ik er maar even bij. Als liefhebber van portretten waardeer ik deze inzending ten zeerste.

groet,
Cor

Helaas ben ikzelf niet zo'n liefhebber van kopportretten. Ik zie liever wat meer gebeuren. Dat is persoonlijk. Technisch okee.

Een steltloper-kopportret. Ik zou 'm denk ik toch liever met wat meer omgeving hebben gezien, ondanks dat hier de kopdetails natuurlijk wel heel fraai uitkomen. Groet, Hans

Ik kan deze zeker waarderen, een mooi gedetailleerd kopportret van dit witgatje tegen een egale rustige achtergrond.

Groeten Vincent

steltloper maar dan zonder stelten . voor mij te dichtbij.
grt. guido

Prachtige foto! En een Witgat is een steltloper, dus past binnen de MO. Dat ook de 'stelten' zichtbaar zouden moeten staan staat nergens, al snap ik wel dat dat voor velen de voorkeur zal hebben.
Ik vind het ene prachtige close-up van een steltloper. Voor mij is dit een kanshebber.
Groet, Erna

Mooi van scherpte en kleuren, de achtergrond is ook fraai.

Zit alleen naar de twee lichtjes in het oog te kijken...klopt dat?

groet wil

:
 
Page 1 of 1