Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Een van de drie kanshebbers. Leuk die actie en mooi ook het standpunt. Alleen jammer dat er geen lichtreflectie in het oogje te zien is.

Zo zeg - daar is me iemand een eind weg gegaan om iets voor de maandopdracht te maken! Dat is beslist de moeite waard geweest, want dit is wel een heel mooie maar ook interessante foto van het beestje. De uitgerekte pier staat op het punt van losraken of knappen, wat naar verwachting allebei gaat veroorzaken dat de vogel een schrikreactie gaat vertonen. Hier is de spanning van dat moment nog helemaal aanwezig en dat vind ik het leuke ervan.
Al met al een heel fraaie inzending
En natuurlijk een mooie soort
grtz, josephine

Mooie kleuren en mooie actie van dit, in Nederland onbekende vogeltje. Wat jammer dat het licht in zijn oog ontbreekt. Dan was hij helemaal af geweest.
Truus

Of aan de andere kant van de wereld geweest of een dwaalgast van ver. Het maakt geen verschil deze inzending is top. Inderdaad met een lichtje in het oog nog iets beter. Zeker een kanshebber.

groet,
Cor

Nooit van gehoord. Van dit soort. Staat er goed op. Ik vind hem een beetje eng door dat zwarte gat van een oog. Jammer dat.

Fraaie soort, houding en actie. Wel is het licht wat hard, de zon stond ook hoog aan de schaduwen te zien. Daardoor mist ook het 'lichtje'. Maar evengoed, ik zou er blij mee zijn hoor Wink ! Groet, Hans

Prachtig moment en mooi gefotografeerd. Het oogt wel als een flinke crop. Met meer scherpte en detail zou ik dit een absolute topper vinden. Maar ook nu een van de betere inzendingen!

Groeten Vincent

zal best goed zijn maar spreekt mij niet aan.
grt. guido

Mooie foto, van een mij onbekende Plevierensoort. En goede actiefoto.
Toch miste ook ik iets, al wist ik eerst niet wat. Na het lezen van de overige commentaren realiseer ik me dat het inderdaad een ontbrekende lichtpuntje in het oog is.
Verder een prima inzending!
Groet, Erna

Leuke actie van dit pleviertje, lekker laag standpunt en mooi van kleur. Tja het lichtje..

groet Wil

:
 
Page 1 of 1