Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ja hoor, ook dit is voor mij een van de drie kanshebbers. Prachtig met dit standpunt en de lichtcirkels.

Yep! weer een paarse strandloper, en wat voor één.
De lichtballen en de wazige voorgrond komen heel bekend voor en daarmee bedoel ik: heel kenmerkend voor een laag-standpunt foto op het strand. En dan voel je het zand, het vochtige water en het vettige zout dat je haren smerig maakt en je camera aantast als je niet oplet.
Maar je voelt ook die sensatie van die steltloper dicht bij je, en maar klikken en klikken want je krijgt er ondanks het ongemak daar op je buik geen genoeg van.
Nogmaals: een heel bekend beeld. Altijd prachtig. Ik ben blij dat er zo'n foto tussen de inzendingen zit.
Prima
grtz, josephine

Ja, wat is dit heerlijk. Hier houd ik ook erg van, dat tegenlicht en dan al die licht cirkels. Ik zou er graag van onder nog een strookje bij zien, zodat er meer ruimte is voor zijn (virtuele) pootjes. Maar verder klasse.
Truus

Het opvallend mooie bokeh maakt het een aparte foto. Kopje iets minder scherp dan de vleugels maar verder een knappe inzending.

groet,
Cor

Deze vind ik veel hebben. Beetje wollig, fraaie bokeh en voldaan aan de opdracht.

Altijd leuk van die vrolijke ballen in de lucht (zouden het strandballen zijn in dit geval?). Meer ruimte onder zou mooi zijn geweest, maar het 'ken net' zullen we maar zeggen Wink . Groet

Prachtige foto. Net anders dan standaard, en daardoor heel sterk.

Groeten Vincent

kijkt wat weg. plaatsing in het beeld wat laag. geen stelten..
niet helemaal mijn smaak.
grt. guido

Helaas lukt mij dat nooit, om goede bokeh-bubbels op de foto te krijgen. Hier is dat prima gelukt. Heel origineel, maar ik vind de bokeh hier wel een beetje veel van het goede.
Groet, Erna

Fijn om naar te kijken, lekker sfeertje!

Groet Wil

:
 
Page 1 of 1