Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Prima inzending. Mooi die herhaling op de achtergrond. Toch zijn er drie andere foto's die ik nog mooier vindt. Staat deze foto iets scheef?

Mooi nog wat zomerkleed aanwezig bij deze drieteen. Mooi standpunt ook. Fijne zachte kleuren, de strandloper komt daardoor heel mooi uit. De wazig in de achtergrond zorgt voor een fijne herhaling. Ik denk altijd aan Leo Snellink als ik dit soort drieteenstrandloperfoto's zie - als hij deze foto zou zien denk ik dat ie dik tevreden zou zijn.
Ik vind hem in elk geval heel fraai
grtz, josephine

Mooi met de schittering van de branding en een soortgenoot in de achtergrond. Prachtige foto.
Truus

Het zijn razendsnelle donders. Heel grappig hoe ze met de branding mee rennen. Soms staan ze een seconde stil en dan moet je snel zijn. Deze is goed gelukt maar steekt die boven alles uit? Er zijn een paar foto's die ik iets beter vindt.

groet,
Cor

Goed gelukt. Want wat zijn ze snel. De herhaling in de achtergrond vind ik ook fijn kijken.

Klassieker met de 3-teen zo, het silhouette in de achtergrond maakt voor mij de foto ! Groet, Hans

Leuke gedragsfoto. De branding en de vogel in de achtergrond brengt diepte in het geheel. Fijne plaat om naar te kijken.

Grtz.,
P.

Sterke inzending. Een tikje aan de lichte kant misschien. De vogel in de achtergrond maakt het geheel net wat minder steriel.

Groeten Vincent

bekend beeld ziet er goed uit.
de schaduw in de achtergrond vind ik wat groot in verhouding tot het kleine vogeltje.
grt. guido

Knap om deze supersnelle rakkertjes zo haarscherp op de foto te krijgen! De vogel in de achtergrond vind ik juist een beetje jammer, vooral omdat die relatief zo groot is. Ik zou liever de rest van de zachte achtergrond op de hele foto gezien hebben. Dan zou hij voor mij perfect zijn.
Groet, Erna

Gaaf beeld, branding en tweede vogel voegen wat mij betreft zeker iets toe.
Groet, Marianne

:
 
Page 1 of 1