Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuk dat er ook enkele overzichtsfoto's zijn ingestuurd. Toch gaat mijn voorkeur uit naar foto's waarop de vogel closer in beeld is.

Drieteenstrandlopertjes zijn toch zeker ook steltlopers hoor!
Maar nu dus deze overzichtsfoto. Altijd leuk! En zeker omdat er ook mensen op te zien zijn, ik houd daar altijd wel van, wanneer op een strand of wad nog wat van onze eigen soort te bekennen is.
(ik heb even wat speurwerk gedaan en op je vraag: waar was de kijker op gericht? heb ik het antwoord gevonden : breedbekplevier!)
Leuk om zo'n heel groepje bontbekjes te zien. Foto vertoont een paar leuke horizontale banen, waarbij de bovenste twee voor de mensen zijn en de onderste twee voor de vogeltjes.Onderscheid moet er toch zijn. Hoewel, aan de andere kant van het watertje staan toch ook nog een paar kleintjes.
Ik denk dat de foto wat lichter mag maar verder toch een leuk groepje en een mooie kijkfoto
grtz, josephine

Leuk plaatje. Er is echter wel hard licht, waardoor de vogeltjes in grote contrasten erop komen te staan.
Truus

Doet me enigszins aan de eerste inzending denken. Ook een overzichtsfoto met steltlopers. Toch denk ik dat de vogels die closer in beeld zijn de maandopdracht beter invullen. Tenminste bij mij geldt dit zeker. Wel een mooi strandbeeld en prettig om naar te kijken.

groet,
Cor

Stelten zijn hier ruim te zien, en zelfs nog wat 'andere' steltlopers ook. Herkenbaar beeld van een situatie de we allemaal wel kennen. Het oogt alleen net een beetje tť rommelig en onrustig, vermoedelijk omdat er niet echt een patroon in zit. groet, Hans

Leuke inzending. Ik zou zo zin hebben om onder camouflage bij dat plasje te gaan liggen. Als foto zelf vind ik hem niet heel bijzonder.

Groeten Vincent

leuk beeld zo met omgeving maar idd wat rommelig.
grt. guido

Ik weet niet waarom je denkt dat Drieteenstrandlopers geen steltlopers zouden zijn. Dat zijn ze namelijk wel.
Wat de foto betreft: leuk dat er zo veel Bontbekjes op staan, maar ik zou ze voor deze MO liever wat groter in beeld gezien hebben.
Groet, Erna

Leuk als je zoveel plevieren bij elkaar ziet, dan is het genieten op het strand.

De foto zou iets lichter mogen denk ik en een beetje door de knieŽn gaan (als dat mogelijk is)
zou het wat mooier maken.

groet Wil

:
 
Page 1 of 1