Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Goed dat je de tak er bij hebt gelaten. Voor de winnende foto zie ik wel enkele andere platen die toch boven deze uitstijgen.

Ja, die tak moet er bij. De zwarte ruiter ook trouwens, want zonder zwarte ruiter zou de tak maar alleen een tak zijn. Ik vind het een heel fraai beeld, maar ik moet me het wel een beetje fantaseren: ik zou de foto namelijk behoorlijk wat lichter willen zien. Ik stel me dan het water voor , het grijs boven in vervangen door zo goed als wit, en dan moet je eens zien wat een fijne contrasten je krijgt!
Ik wil zeker niet beweren dat de foto te donker is. Want ook dit is mooi. Maar mooier zou nog mooier zijn, denk je niet? Smile
Een beetje schuiven met de photoshop schuifjes dus
Leuk beeld
grtz, josephine

De foto komt een beetje sombertjes over. Josephine's advies zou ik willen onderschrijven. Die tak zou voor mij niet hoeven. Die vogel zie ik anders ook wel zonder dat hij aangewezen wordt.
Truus

Een leuke soort die nog wel wat closer in beeld mag. Ook wat aan de donkere kant. Ja, en die paal.. wat moet ik er van vinden? Zie niet echt de meerwaarde ervan.

groet,
Cor

De tak erbij vind ik wat toevoegen. Geeft wat dimensie aan de opname. Helaas wat sombertjes weer. Vogel staat er goed op.

Oh ja, hier hou ik wel van. Beetje stilistisch. Leuke soort. Niks mis mee Smile !

Prima inzending, mooie soort, maar verder een beetje gewoontjes.

Groeten Vincent

foto voldoet natuurlijk
de stok vraagt mij teveel aandacht.
grt. guido

Leuke soort! Ik ben het met mezelf niet eens over of de stok wel of niet iets toevoegt. Wel vind ik het jammer dat het totaalbeeld wat somber overkomt. Iets opgelicht zou de foto mogelijk een aantrekkelijker beeld geven.
Groet, Erna

Leuk soort, beetje sombertjes en van mij mag de tak dan wel weer ontbreken Smile
Gewoon doen wat je zelf het mooiste vindt, ieder heeft zijn eigen mening.

groet Wil

:
 
Page 1 of 1