Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

spreekt me wel aan !!
ondanks wat uitgebeten ? wit op de vleugel
grt. guido

Mooie waaierstaart en fraai (tegen)licht door de vleugels. Werkt goed met die zwart (gemaakte) achtergrond.

Groet! Martijn

Mooi licht had je hier, en fraai, zo'n meeuw tegen de zwarte achtergrond. Goed werk!

Groeten, Vincent

De achtergrond lijkt (lees: LIJKT, niet IS) wel volledig zwart gemaakt, maar nu komt de kokmeeuw wel heel fraai uit. Ik zou boven wat minder, onder wat meer zwart hebben gedaan - nu zit het meeuwtje een beetje dicht bij de onderrand, naar verhouding.
Er is inderdaad wat uitgebeten wit op de rechter vleugel, en dat is helaas toch een aftrekpuntje, vind ik. Maar de kokmeeuw is verder heel mooi belicht, heeft een heel fraaie houding en dat licht door die rode zwemvliezen - heerlijk.
Door deze foto zou ik toch haast kokmeeuwen-fan gaan worden .......
Hij is fraai
grtz, josephine

Ik ben niet zo'n fan van een totaak diep zwarte achtergrond. De foto wordt op deze manier zo onnatuurlijk en gekunseld. Misschien was het vervagen van de onscherpe onderdelen beter geweest. De meeuw is wel prachtig belicht en doortekend (op het uitgebeten deel na).
Vg Loek

Ik vind het een prachtige tegenlichtopname.

Groeten jacolien

Het licht is helaas aan de harde kant, jammer, want de doorschijning in de poten en staart en de randen op de kop en vleugels maken het een sterke inzending.

groet,
Cor

Ik vind het een prachtige foto. De uitgewaaierde staart krijgt zo alle aandacht wat hij verdient. De foto is gewoon knal wit-zwart met een schitterend rood accentje wat ik erg kan waarderen en dan stoor ik me helemaal niet aan een uitgebeten randje.
Heel goed gedaan.
Truus

Ja, dit komt wel heel dicht in de buurt van wat ik super mooi vind. Ondanks een beetje hard licht en wat uitgebeten wit (rechter vleugel) spreekt de foto mij heel erg aan!

Gr. Harry

Goede inzending, het rood van poten en in mindere mate snavel geeft iets extra's. Groet, Marianne

Ja mooi zo tegen de donkere achtergrond, licht komt mooi door de staart heen. Houding van de meeuw zo van je af net niet optimaal, maar wel een mooie inzending.

Groeten, Thijs

Het tegenlicht werkt hier erg mooi op de foto. De linkervleugel geeft je bijna het gevoel naar een soort van röntgenfoto te kijken. Ook op de poten heeft het licht een fraai effect. Mooi verstild, zo hangend in de lucht, tegen die donkere achtergrond.
Sieb

Fraaie inzending van de meeuw. Mooie houding en mooi tegenlicht. Het licht op de pootjes doet het ook erg goed.
gr. Christina

Wat betreft het tegenlicht ,een van de betere inzendingen . Een goede inzending!
Groet,Fons

Eigenlijk is alles al gezegd. Gewoon een prima foto die mij zeer aanspreekt.
groet ben

heel mooie foto, prachtig licht en een scherpe meeuw.
GJ

:
 
Page 1 of 1