Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ja, mooi. Deze soort leent zich goed voor zwart-wit omzetting, ik vind wel dat de foto een heel stuk lichter zou mogen. Nu is de lucht wel erg grijs, dat vind ik zelf wat minder.
GJ

Kijk
Zo moet het! Mooi standpunt, vogel redelijk dichtbij, open snavel. Iets dichtgelopen zwart - iets dat misschien wel inherent is aan omzetting naar zwartwit. Hoe zou dat komen? Het is een heel klein puntje van kritiek hier. De golven vind ik prachtig zo en de foto in totaal envenzeer.
Mooi!
grtz, josephine

Prachtige foto. Leuk zo met zijn bek open.

Groeten jacolien

Eerste indruk: gaaf! Prachtig van scherpte en compositie. Fijn, dat bekkie open! Het zwart is wat dichtgelopen misschien, maar schitterend plaatje!

Groet! Martijn

Foto komt bekend voor. In kleur vond ik hem mooier. Maar voor de opdracht een prima inzending.

Niks mis mee. En bij zwart-wit fotografie is het wit vaak al gauw witter en het zwart zwarter. Zorgt voor een tikkie meer grafisch effect en dat mag hier.
Leuke foto.

Gr. Harry

Hoewel een bekende plaat wel een hele mooie voor omzetting naar zwart-wit. Het open bekje is een bonus. Staat bij mij hoog in de ranking.

groet,
Cor

Is wel een aantrekkelijk beeld vanuit een laag standpunt en met de dynamiek van de golven.
Kleur vond ik nog wat sprekender, maar is zo ook een mooie inzending

groet, Ane

Hij is heel mooi in zwart-wit, prachtig laag standpunt, mooi veel tinten grijs, maar.... deze eend is in kleur zoooo mooi! Ik vind hier de omzetting naar zwart-wit dan ook beslist geen voordeel.
Maar het blijft natuurlijk wel een mooie foto!

Groet,
Bert

Prachtig laag standpunt en ook hier een bijzondere keuze voor zwart wit. Voor een hoofdzakelijk zwart witte soort vind ik juist hier de toegevoegde pastel kleuren van de soort een meerwaarde. Ieder zijn voorkeuren.😉

Gr. Rijn

Ook weer een voorbeeld van een hele mooie foto, waarbij ik bang ben dat zwart-wit meer afbreuk doet dan meerwaarde heeft. In die zin vind ik zo'n foto dan toch minder geslaagd voor deze opdracht.

Groeten Vincent

Heel mooi, vanuit laag standpunt en mooi met de snavel open.

Dit is een van de (helaas niet zo vele) mij wel aansprekende foto's van deze MO. Mooi laag standpunt, en de open snavel vind ik zeker een pre.
Goede inzending.

Groet, Erna

Erg mooi!

groet Wil

Prachtige soort, fraai vastgelegd, groet, Marianne

Mooie foto. Door het zwart wit ligt nu het accent op de donkere en lichte vlakken in het verenkleed van de vogel en daar gaat het om. Goed gezien.
Truus

Standpunt en totaal plaatje prachtig. Omzetting geslaagd ,maar in kleur denk ik echt mooier

Fred

Mooie foto, fraai laag standpunt. Prima inzending.

Soort kan de omzetting goed hebben, maar omdat er al een eerdere versie in kleur op BP verscheen kan je de beelden vergelijken en dan heeft kleur toch mijn voorkeur. Verder een mooi beeld met de geopende snavel en het lage standpunt.

Groeten, Thijs

Werkt als zwartwitfoto ook goed, we vergeten daarbij die andere foto gewoon even. Mooi grijs kabbelende omgeving weer de eend in mee kabbelt.
Sieb

Mooi laag standpunt ingenomen. En een mooi close beeld.

Was nog niet toegekomen aan de laatste commentaren.

:
 
Page 1 of 1