Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

De reflecties maken het voor mij een mooi beeld. Originele inzending.

Als foto prachtig. Als je zegt dat er kokmeeuwen op het water zijn, zal ik je maar geloven.
Truus

Lekker veel kleurtjes, die vooral als reflectie heel sterk zijn. Een mooi beeld zo van de stad bij avond, met op het water de enorme hoeveelheid vogels op het water. Ik houd daarvan! Toen ik probeerde het beeld in te zoomen viel me op dat het tafereel eigenlijk veel sterker wordt wanneer je eigenlijk alleen maar het middendeel in beeld hebt, dus veel minder lucht en ook veel minder water. Dan is er meer te zien en is de groep vogels ook veel "machtiger", zeg maar. De reclame voor Jumbo overigens ook, en dat is dan een klein beetje jammer (al hebben ze goede hummus Smile)
grtz, josephine

Voor mij een heel sterke foto.
Al die meeuwen die veiligheid bij elkaar zoeken bij het naderen van de nacht... echt samen sterk.
Origineel inderdaad met al die kleurtjes en veel sfeer.
Mooi.
GJ

Gaaf, met die reflectie! De meeuwen vallen wat weg helaas, als de groep iets nadrukkelijker aanwezig was geweest waardoor de meeuwen ook daadwerkelijk als meeuwen herkenbaar zouden zijn geweest, dan heb je een bijzonder gave foto. Imo dus nog wat ruimte voor verbetering, maar t idee is echt geweldig!

Groeten, Thijs

Mooie foto, goed gezien. Wat jammer dat je moet speuren naar de vogels. Als het geen birdpix was, had ik eroverheen gekeken. Maar alsnog complimenten voor het totaalbeeld.

Groeten Vincent

Ook deze is heel origineel bedacht en het is ook een heel fraaie foto geworden!
Die honderden zijn er mogelijk zelfs wel duizenden. Maar toch....vind ik het jammer dat ze niet als soort herkenbaar zijn.

Groet, Erna

Vind hem mooi. Er drijft iets in het schemerlicht. Jammer dat door de verkleining het vogelgedeelte aan kwaliteit heeft ingeleverd, maar ook zo vind ik het al een boeiende inzending. Als een spreeuwenwolk, maar dan compleet anders, als je begrijpt wat ik bedoel.
Sieb

Hierbij heb ik hetzelfde gevoel als bij de spreeuwenwolk, als individu niet herkenbaar maar als zwerm/groep wel. Wat zouden het anders moeten zijn? De sfeer van de schemering overheerst en maakt de opeengepakte meeuwen ondergeschikt aan het geheel. Toch zou ik hem zelf graag gemaakt willen hebben.

groet,
Cor

:
 
Page 1 of 1