Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi beeld vol oehoevoer. Kan een kanshebber zijn.

Mooi beeld en fantastische beleving. Toch zou ik hem mooier gevonden hebben als de takken structuur wat opener zou zijn geweest, nu oogt het geheel een beetje massief en rommelig. Maar je hebt het niet altijd voor het uitzoeken.
Truus

Mooi!

Mooi!
Blijkt voor mij pas wanneer ik de foto open, dan knalt hij eruit als een heel simplistische en rustig beeld, mooi symmetrisch en dat die boom vol zit met houtduiven is natuurlijk super.
Het mooist vind ik nog de bomenrij onder in het beeld.
Lekker hoor, deze
grtz, josephine

Ja, prachtig.
En ook echt samen sterk; gezellig en veilig samen de nacht doorbrengen.
Mooie foto.
GJ

Lekker knus in de boom, mooie aantallen. Vliegende linksonder is een leuke toevoeging! Uitsnede past mooi bij de foto.

Groeten, Thijs

Ik denk niet dat ik ooit zoveel duiven bij elkaar heb gezien! Mooie plaat met sfeervolle tinten. En dit zijn niet alleen veel vogels, er is ook duidelijk sprake van samen sta je sterk.

Groeten Vincent

Mooie sfeerfoto. En ongelooflijk dat dit allemaal duiven zijn!
En past zeker in de MO!

Groet, Erna

Gave inzending. De uitsnede is toegesneden op de houtduivenboom, een mooi gevulde boom. Houtduiven gaan op stok. Sfeervol licht. En ja, samen sterker.
Groet,
Sieb

Het is opmerkelijk hoeveel houtduiven in de winter in grote groepen rondtrekken. Maar hooguit twee jongen per nest, vaak prooi of verkeersslachtoffer. Waar komen ze toch allemaal vandaan? De boom goed in een vierkant formaat gezet. Zelfs meer dan vijf bomen;-) Een van de betere inzendingen.

groet,
Cor

:
 
Page 1 of 1