Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Dat lijkt me nou mooi zeg, een smelleken fotograferen. Mijn ontmoetingen zijn beperkt tot langs scherende exemplaren, waarbij mijn skills tekort schieten om zelfs maar een bewijsplaatje te kunnen schieten. Dus hier word ik wel jaloers op. Mooi gekozen standpunt ten opzichte van de palenrij. Je zal ongetwijfeld bewust hebben gekozen voor de ruimte aan de bovenkant, maar dat vind ik zelf niet zo veel toevoegen.

Groeten Vincent

Met een auto manoeuvreren tot je de juiste compositie hebt, dat zie ik hier bij ons niet gebeuren.
Knap dat dat ginder wel kan bij roofvogels, ook al gezien hoe dicht men daar de Slechtvalk kan benaderen vanuit de auto, ongelofelijk dat ze daar toch een heel pak minder schuw zijn dan.
Hele mooie opname hoor van deze soort, gezond jaloers ben ik wel

grts
Sieg

Tjonge, als ik een torenvalk wil benaderen met de auto gaat dat meestal al mis. Fraaie plaat hoor, maar ik ben verbaasd hoe goed je deze kon benaderen. Voor mij geldt hetzelfde als wat Vincent vertelde... een flits van een klein roofvogeltje waarbij ik zo snel niet eens kon zien of het misschien nog een mannetjes sperwer was.....dat is wat ik ooit zag van een smelleken.

Smelleken staat er mooi op, Henk Wiebe. Goed gelukt wat je voor ogen had met de paaltjes. Ik zou er zelf aan de bovenkant nog een stukje afgehaald hebben.

Groet, Leo

Fraaie compo en natuurlijk soort.
Ik sluit me aan bij hen die zich verbazen dat een smelleken dit toelaat. Recent in Portugal meerdere exemplaren gezien, maar geen eentje die mee wilde werken ...

Groet,
Kees

Het werkt goed, die paaltjes, en die vogel er zo op is top natuurlijk.
Groet,
sieb

:
 
Page 1 of 1