Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Erg leuke foto en daarmee goed voldaan aan de opdracht. Ik blijf kijken naar de leuke afwisseling tussen hout, ijzer en vogel.
GJ

Leuke originele foto. Broedt de nijlgans daar? Sterke inzending!

Groeten, Vincent

Mooie inzending, het oog springt eruit en zo mooi tussen het hout.

groet Wil

het oog springt er uit
maar de foto spreekt mij niet aan
grt. guido

Het zal me niet verbazen als ik doorheb wie deze foto dan wel gemaakt heeft ......
Heel mooi beeld vind ik het, met het bemoste hout als kader, de gemeniede ijzeren balk als stevige basis. Nijlgans dacht daar veilig te zitten maar wordt even verstoord door de aanwezigheid van een fotograaf, kijkt op en is even alert.
Volgens mij broeden nijlganzen gewoon overal. Bovenop je schoen zelfs als je lang genoeg blijft staan.
Gaaf, deze!
grtz, josephine

Originele foto. Het oog valt wel op, zo tussen al dat hout.

Groeten jacolien

Origineel.Het oog springt er uit, eigenlijk is er van de rest van die gans maar weinig zichtbaar, maar onmiskenbaar is dit zo'n brutale nijlgans.Bijzondere vlakvulling met al die kleuren en lijnen,

groet, Ane

Mooi beeld, zeer goed voor de MO. Mijn ogen hebben echter moeite met focussen op de gans. Komt misschien door de onscherpe blokken hout op de voorgrond ( of gewoon door mijn slechte ogen).

Bulls-eye
Ik ben geen nijlganzen-fan, maar buiten dat vind ik deze inzending erg goed!
Leuke verdeling van horizon&vertikale lijnen van hout&staal.
Alles pakt lekker het licht, en er is op de plaat genoeg te zien. Maar toch word je automatisch naar het oog toegetrokken. En dat was volgens mij precies de bedoeling van deze MO. "De oogopslag"
Zeer geslaagd en maby een kanshebbertje.

Vr.Groet RTL

De vorm van de nijlgans steekt af bij de rest van de vormen waardoor mijn blik meteen naar het oog getrokken wordt. Prima MO!

Leuke en originele inzending! Voldoet uitstekend aan de opdracht.

Ja, ook in het Wersten wordt carnaval gevierd, Dat wordt hier in het Zuiden wel eens vergeten, alaaf! Bijzondere inzending qua compositie. Het oogje valt goed op maar kan wel iets scherper. Zou zomaar een kanshebber kunnen zijn.

groet,
Cor

UMmm vreemd dat jij bij de aanvallen geheel buitenschot blijft.(?)
Jij nomineert mijn MO en ik ben de gebeten hond.....
Ach story of my life.

Maar wat mij nog het meest verbaast, is dat sommige BP-ers zich onwijs druk kunnen maken over volgelfototjes comments en nomi`s? Volgens mij gaat de schoorsteen er niet van roken en is het niet meer dan een hobby....toch?

Maar goed, alvast hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en voor vanmiddag/avond hopend op een paar mooie wedstrijden. Ik moet nog even op pad voor een paar kiekjes voor de papers..

groet RTL

Dank je RTL. Weer een jaar om.
Ik heb het een en ander bij je foto gelezen en kan me er nou niet echt druk om maken. Goeie wedstrijd!

Gr Hans

Toch even ingaan op mijn oorspronkelijke commentaar. Eerlijk gezegd zou ik zweren dat de inzending van sieb kwam. Je kunt dat rustig als groot compliment beschouwen hans! Maar evengoed sloeg ik de plank er dus volkomen mee mis.Een keerzijde van de medaille: aangezien sieb hier best wel tot de groten gerekend wordt, ben ik minder happig om inzendingen van hem (en die andere groten) te nomineren. En dat is eigenlijk de enige reden (ik weet: omgekeerde discriminatie, dat is net zo slecht) dat jouw foto door mij niet is genomineerd. Sta ik even voor joker .....
Smile
In elk geval: sterke inzending.
grtz, josephine

Bedankt voor de complimenten Josephine. Die nomi houd ik tegoed 😁

:
 
Page 1 of 1