Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Super mooie foto, prachtige houding van de valken en mooi met muis. Ja, echt voorjaar zo. De kleuren zijn naar mijn smaak ietsepietsje te veel verzadigd.
GJ

Prachtfoto dit natuurlijk! Mooi licht, actie en scherpte. Het voorjaar spat er misschien niet vanaf, maar een paartje torenvalken bij elkaar is voor mij ruim voldoende.

Groeten, Vincent

Van de 24 inzendingen die ik FF snel bekeken heb, vind ik deze de mooiste en het beste uitgevoerd . Het voorjaar is goed in de foto bewerkt . Omdat ik niet al te veel tijd heb, ga ik voor deze.

Vr groet RTL

Ja hoor, toe maar weer......wat een wereldplaat! Geweldige copositie, aktie, scherpte....TOP, wat wil je meer? Nou, wat mij betreft een tikkeltje meer voorjaarssfeer in het decor. Natuurlijk weten we dat dit tafereel (prooi aanbieden) prima binnen de maandopdracht past, maar wat zou het toch helemaal āf geweest zijn als er iets van bloesem in de (nu wat sombere) achtergrond te zien was. Maar wat zeur ik: het is een foto die er heel erg bovenuit springt. Trefzekere top 3 kandidaat.

Gr. Harry

Prachtige foto. Wat een actie! Heel mooi.

Groeten jacolien

Zonder meer een wereldplaat.
Truus

Ooh, prachtig, het moment, de compositie , de belichting, misschien wel ietsje te warm bewerkt, maar wat geeft dat, super,

Groet, Ane

Ademloos. Niets op af te dingen. Kanshebber.

Grtz.,
P.

Schitterende topfoto. Een foto die zeer kansrijk is voor de eerste plaats.
Groeten Rob

Wow, wat een superfoto! En op en top voorjaar! En een prachtig verhaal erbij, voor het geval we zelf niet zouden zien wat hier gebeurt. Wink
Het kan bijna niet anders of deze eindigt op het podium, en waarschijnlijk zelfs bovenaan.

Groet, Erna

je moet wel ven weten hoe het in elkaar steekt met het gedrag van deze torenvalken maar dan kan het eigenlijk niet beter.
voor mij de onbetwiste winnaar!
groet Guido

Prachtige opname. Zou er zo eentje niet kunnen maken. In het RA zo een nominatie. Maar voor de opdracht krijg ik hier geen voorjaarsgevoel bij.

Was het eigenlijk niet: " De liefde van de man gaat door de maag".
Bij valkjes is het kennelijk andersom Smile

Dit gedrag is zeker voorjaar en heel knap gemaakt. Je moet zo'n plek wel zien te vinden of ergens hebben. Een prima scherptediepte zodat beide vogels er scherp op staan. Ik hou wel van deze warme kleuren. Een topplaat.

groet,
Cor

Gaaf!

Gr Hans

Heel mooie foto van een prachtig moment. Fijne scherpte, wel wat donker, dan wel wat contrastrijk, dan wel gesatureerd. Ik vind het toch mooi, ook al is het wat over the top.
Vooral vanwege de donkere achtergrond.
Knappe jongen die zo'n foto maakt!
Aan de foto zie ik, nuchter als ik doorgaans ben, niet echt dat het hier om prooioverdracht gaat. Voor het zelfde probeert de ene valk het muisje van de ander af te pakken.
En in dat geval is er helemaal niets meer over van het ontluikende voorjaarsgevoel........
grtz, josephine

Wie had deze foto niet willen maken? Ik zie in eerste instantie geen voorjaar, maar als ik de toelichting lees.....
Vg Loek

Dit is de eerste foto die ik genomineerd heb eb terechte winnaar, gefeliciteerd!
het enige minpuntje is dat ik eerst de toelichting moet lezen om te begrijpen dat het ontluikend voorjaar is en ik ben niet de enige die zo onderontwikkeld is op dat gebied Wink
groet, Guido

Proficiat met je winnende foto voor de maandopdracht voor maart....

Ik vind het een pracht van een foto ...2 scherpe torenvalkjes die zich met een muiske amuseren....top plaat...
Alleen het echte lente gevoel krijg niet echt te pakken....niettemin dikke proficiat....

Groetjes
Freddy

:
 
Page 1 of 1