Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Klein maar fijn. Naast het meer beeldvullende portret op de foto hiernaast mag deze er op een heel andere manier ook zijn!

Vincent

Hopelijk heb je je extender weer terug. Enfin, beeldvullend heeft lang niet altijd meerwaarde. Deze soort komt door zijn kleur toch al mooi los van de omgeving, dus waarom niet een stukje daarvan laten zien? Ik vind 'm prima zo hoor ! Groet, Hans

Ik heb mijn extender inmiddels weer terug, Hans. Toen ik vanmiddag thuis kwam lag er een pakje op tafel waar hij in zat.

Groet, Leo

Leuk in de duindoorn. Mooi beeld, less is vaak more dussss... Misschien hebben we elkaar wel getroffen bij deze leuke vogel. Ik heb vandaag die van mij geplaatst. Met wat meer mm (700).

vriendelijke groet
Paul

Mooi zo met een deel van de duindoorn in beeld. En gelukkig heb je je extender weer terug.

Willem

Doet het heel leuk zo. Zo'n rood vogeltje contrasteert natuurlijk lekker met het groen, dus ook al staat hij er maar klein op, vinden doe je hem wel.
Leuke foto zo
grtz, josephine

Een mooie soort heb je te pakken in een aantrekkelijke setting.Geen gemis hoor, die extender ( maar wel fijn, dat je hem weer hebt..)

Groet, Ane

Mooie foto, Leo,
Ook zo'n totaalbeeld mag er zeker zijn. Gelukkig heb je je extender terug.

Gr. Rijn

Prachtige foto van dit bijzondere fraaie vogeltje. Mooie compositie en entourage.
Groeten Rob

Vind het een prachtig plaatje. De extender had aan zeggingskracht denk ik niets toegevoegd. De verhouding is precies goed zo. Mooi Leo.

Groet Henk

Mooi de ruimte Leo. Prachtige soort ook. Maar voor jou geen nieuwe soort toch?
Gr, Kees

:
 
Page 1 of 1