Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Nog een karekiet. Mooi vrij en veel detail. Wordt lastig welke karekiet de beste is.

Een juweeltje van een foto. Scherp, mooi vrij, een een goede compositie. Zo zie je ze niet vaak.
Groet, Erna

Een juweeltje van een foto. Scherp, mooi vrij, een een goede compositie. Zo zie je ze niet vaak.
Groet, Erna

Een kleine karekiet prachtig vrij in beeld. Toch duidelijk de omgeving erbij, mooie foto.

Groeten jacolien

Mooi!
In het zonnetje, donkere achtergrond.
Misschien had iets kleiner beeld, waardoor er meer zichtbaar zou worden van de pluimen ook mooi geweest.

Hele fraaie scherpe karekiet. Mooi op de rug gezien en zijn hoofd in de goeie richting gedraaid. En midden in het riet. Heel mooi.
groeten, Rob

Dit keer een Kleine Karekiet. voor mij de meest sprekende van de karakietenfoto's: voldoet aan de MO, mooie compositie, KK zit lekker vrij in het beeld, is mooi scherp en een prachtig mooi licht in de foto. Een serieuze kandidaat.

groet Ben

Aan het licht kun je goed zien dat de foto vroeg in de morgen is genomen. Voldoet mi goed aan de MO.
Vg Loek

Mooie foto, de Kleien Karekiet goed scherp en mooi close in beeld, terwijl er toch genoeg ruimte is voor de habitat van de vogel. Kanshebber!

Willem

Heel mooi, op alle fronten.
Goed voldaan aan deze maandopdracht, een aansprekende soort, goede compositie en voor mij voldoende leefomgeving in beeld.
Fraai.
GJ

Was het de opdracht om een karekiet te fotograferen?? Maar ik denk dat ik dit de mooiste vind. Zingend, technisch goed, en mooie balans tussen detail op de vogel en oog voor het habitat.

Vincent

Heel mooi plaatje, vergelijkbaar met dat van de grote karekiet op de vorige pagina. Deze vind ik stiekem nog iets mooier, het licht is warmer, de scherpte op het vogelbeest heel mooi en het snavelgeval is weer een beetje meer open.
Prachtig!
grtz, josephine

Zoals elke maand geef ik de drie (voor mij) 'meest aansprekende' foto's die voldoen aan de opdracht een nominatie. Behoudens de laatste inzending voldoen ze allemaal. En veel inzendingen steken boven het gemiddelde uit. De foto's die ik heb genomineerd zijn net een tikkie anders dan deze en de andere prima inzendingen.

Een compliment voor alle inzenders!

groet,
Cor

ps. ik ben zo vrij geweest om dit algemene commentaar bij alle foto's te plaatsen, behoudens bij de genomineerden. De volgende keer probeer ik weer een gerichter commentaar te geven bij elke foto.

:
 
Page 1 of 1