Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ik vind hem wel mooi, het water speelt ook een goede rol.
Toch vind ik hem door de bewerking te onnatuurlijk.
Maar dat is natuurlijk helemaal persoonlijk.
Niettemin: als je ervan houdt, is het een heel mooi beeld.
GJ

Door het zwart valt het water een soort van weg. Maar de reflectie krijg je natuurlijk weer niet zonder water. Vanwege de ruime benadering van de opdracht past hij wat mij betreft wel. Mooie foto ook!

Groeten, Vincent

Dat is een gave foto! Water speelt hier een subtiele rol!

Groeten,

Andius

Last but not least, voor deze opdracht. Heel mooi plaatje. Kwalitatief optimaal. Licht goed (flits dan wel maar dat geeft juist een mooi effect) en daardoor een hele goede kandidaat naar mijn mening.
Groeten,

Louis

@Louis...er is nog een tweede pagina!!
Ik houd erg van dit soort foto's. Probleem is dat het weinige groen dat overblijft in de donker gemaakte achtergrond heel vreemd wordt weergegeven. De randen van de groene vlekken worden rafelig weergegeven. dat is een reden waarom ik mijn foto's ,die een beetje in de buurt van deze prachtige opname komen, vaak niet plaats. Maar als je niet goed kijkt valt het de meesten helemaal niet op zo te zien.

Deze foto s voor mij n van de highlights. Alles terug gebracht naar pure essentie. De zachte weerspiegeling verzacht heel mooi het wat strakke beeld van de fuut met jongen. Voor mij dus een duidelijke kanshebber.

groet Ben

Het is al knap om iets te zien in de achtergrond. Het is wel een aansprekende foto. Helaas de jongen wat verdekt opgesteld. Spiegeling is water, dat wel. Ik weet nog niet echt wat ik er van moet vinden.

groet,
Cor

Mag voor mij de winnaar worden.
Gr. Kees

Op zich een prachtig beeld. Alles klopt. Technisch in orde.

sluit me aan bij Vincent.
grt. guido

Deze glijdt zo bij mij binnen. Top.
Truus

Als ik een foto als deze zie komt er soms spontaan een enorme krachtterm naar boven - ik zal hem niet herhalen, zo publiekelijk, ik zou zeker op mijn vingers getikt worden.
Gewoon een prachtige foto, dat geeft toch niet echt weer hoe mooi ik hem vind.
Ach, de meesten BPers weten wel dat ik niet van het vette zwart ben, maar in sommige gevallen moet het gewoonweg. In dit geval: het moet gewoon.
Pikzwart, en in de spotlights de fuut. De Lichttechnicus met zijn enorme paneel met schuifjes, schakelaartjes en metertjes heeft zijn werk goed gedaan. Hij mag tevreden achterover leunen, het publiek geniet van de dans die op de bhne uitgevoerd wordt.
Och, och, och - daar zijn toch geen woorden voor?
Buiten categorie, dat in elk geval.
Mooi
grtz, josephine

Heel fraai. Het water laat zich gelden vanwege de drijfhouding van de vogels, en vanwege de spiegeling van de vogels.
sieb

Hier moet ik nog even over nadenken. Enerzijds heel knap en subtiel gedaan. Anderzijds is het me wel iets te hard en te onnatuurlijk.
Maar onmiskenbaar een in het oog springende foto, die zeker aan de opdracht voldoet!
Groet, Erna

Mooi beeld! Groeten, Rob

Ja deze is prachtig!

Groet, Nicole

:
 
Page 1 of 1