Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuke spetterfoto, en daarmee prima voldaan aan de opdracht.
GJ

Leuke gelaagde foto. Opnieuw zwaantjes in het water, goede inzending ook deze.

Groeten, Vincent

Leuk de actie, waar de andere Zwaantjes zacht zijn is hier het speelse dominant. Ook de verschillende navelposities voegen iets toe.

Groeten,

Andius

Op zich mooi plaatje voor deze opdracht maar de compositie spreekt me niet aan. Vooral rechts wat krap in kader . Ook zie ik nergens het bewijs dat hij van deze maand is. De exif is leeg.
Groet, Louis

Ook deze zwaantjes vind ik mooi. Ik ga 1 van de twee nomineren, maar weet nog niet welke.

Drie zwaantje in een opeenvolgende reeks van actie. Leuk ook die gekleurde banen in de achtergrond (Ierse vlag maar dan horizontaal). Er is al flink gecropt anders zou er voor mij rechts wel flink wat af mogen, juist om die actie te benadrukken.

groet Ben

Niet de enige foto zonder exif. Zolang is toegestaan moeten we er maar op vertrouwen dat de inzender eerlijk is. Overigens zie je deze maand overal jonge zwanen zwemmen. Dus dit beeld is zeer aannemelijk! Over de foto; het lage standpunt, de gekleurde banen en het gespetter spreken mij het meeste aan.

groet,
Cor

Drie op een rij. Mooie en boeiende opname. Hier word ik blij van.

aantrekkelijk beeld maar geen echte winnaar voor mij.
grt. guido

Mooi zoals het lage standpunt ons echt op ooghoogte met de zwaantjes brengt. Leuk dat ze zo nat zijn, leuk de druppels en leuk de kleine groene bladpuntjes die bezig zijn boven het water uit te groeien. De groene baan boven, hoe nodig die er ook is, heeft de werking op mij die groen gras me vaak geeft: ik heb het niet zo op groen gras. Toch verstoort het het beeld niet, in tegendeel, het zorgt voor een beschermende overkapping voor de jonkjes.
Lief.
grtz, josephine

Mooi, dat jonge spul. Altijd fotogeniek. Mooi, deze.
Truus

Als opeenvolgende beelden van een film, die drie zwaantjes, leuk. Met water en spetters en de indruk dat onder water het nodige te halen valt. Met Ben eens voor wat betreft de uitsnede.
Sieb

De herhaling van de drie zwanenpullen vind ik leuk, evenals het lage standpunt. En de foto past zeker binnen de MO.
Groet, Erna

Eens met Ben en Sieb. Groeten, Rob

:
 
Page 1 of 1