Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Hij is leuk, en ook je beschrijving is leuk.
Het contrast op de vogels vind ik wel erg stevig, en de scherpte lijkt me net niet helemaal optimaal.
GJ

Leuk duo in een aansprekende houding, maar het water op de achtergrond speelt een bijrol naar mijn idee. Maar de grootte van de rol werd niet gedefinieerd, dus doet hij gewoon mee.

Groeten, Vincent

Fraaie opname. Water in overvloed. De aalscholvers staan er goed bij.

Contrast en scherpte doen helaas afbreuk aan deze foto. Is verder namelijk een mij heel erg aansprekend beeld.

Groeten,

Andius

Eens met Gert-Jan, naar mijn idee iets te veel verhard/verscherpt. Wel een mooi plaatje. Alsof ze willen zeggen: wie gaat het eerst..

Groeten,

Louis

Mooi beeld waarbij de vogels inderdaad een tikkie "hard" overkomen. Maar deze houd ik desondanks toch even in gedachten.

Ik vind het altijd leuk om te zien, die aalscholvers die hun vleugels laten drogen. Aalscholvers hebben mijn sympathie toch wel.
Ik vind de tekening van de ruggen erg mooi - als dat komt door de mate van contrast, mag het van mij zo blijven. Er is inderdaad genoeg water (die zee strekt zich eindeloos uit, tot verder dan de horizon zelfs) dus dat zit wel snor. Ik zou wel in het zand/modder in de voorgrond wat meer van de bruinige tinten willen zien. De kleurtemperatuur iets omhoog werkt dan denk ik wel beter.
Leuk toch
grtz, josephine

Mooi aansprekend beeld hoewel er misschien wel wat verbeterpuntjes zijn.

groet Ben

Opdrogend water is nog steeds water. De scherpte op de vogels staat in schril contrast met de wazige achtergrond ondanks de F8,0. Zeker een aansprekende foto.

groet,
Cor

deze vind ik echt goed.
grt. guido

Mooie inzending, allemaal water en het gedrag van de vogels heeft ook alles met water te maken. Lijntje branding leuke onderbreking van het blauw.
Sieb

“Kom liefje, zullen we samen een duik nemen?”
Hele fraaie foto.
Truus

Mooi beeld! Groeten, Rob

:
 
Page 1 of 1