Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Wel een leuke foto, en je beschrijving klopt als een bus, maar voor mij is dit eerder een foto met een bierflesje dan een foto met water.
GJ

Dit vind ik geen water, helaas Smile Wel leuk verzonnen.

Groeten, Vincent

Ik vind dit wel grappig!
Nou, ik vind het wel water. We moeten een beetje out of the box denken hoor!
Heel spectaculair vind ik de foto verder niet, de opbouw is goed, kleuren goed, compo goed, scherpte goed - alles is aanwezig. Ook de humor.
Maar dat speciale, dat nét even spannende, dat mis ik hier.
(en het touwtje naast de mus: ik vind het prima dat mensen oogschroefjes in een hekje draaien, en dat ze daar vervolgens een touwtje aan vast knopen. Maar laat zo'n lang eindje nou niet zo verloren omhoog krullen! Dat staat toch niet netjes? En als ik het er dan toch over heb: In het touwtje zit nog een volkomen nergens voor nodig knoopje. Ik kan me daar behoorlijk aan ergeren. Als je overal maar knoopjes in een touwtje gaan maken, wordt zo'n touwtje uiteindelijk een heel stuk korter. En dat opgeteld bij zo'n loze sliert kan ik maar 1 ding concluderen: de eigenaar van dat touwtje is niet economisch bezig geweest. Nou ja, het zijn je buren, daar kun je dat wellicht van verwachten Smile
grtz, josephine

Grappig beeld. Niet iets wat ik voor ogen had bij de opdracht. Lekker eigenwijze interpretatie.

Lekker water en een hele originele inzending. Jammer dat de rest van de foto niet echt meewerkt.

Groeten,

Andius

Als het nu een waterflesje was geweest... Dit voldoet wat mij betreft niet aan de opdracht.

Groet,

Louis

Lekker gedurfd. En out of the box goed toegepast vind ik. Desondanks twijfel ik of deze mee gaat strijden voor het podium.

Je creatieve geest gebruiken is soms haast een voorwaarde om tot aansprekende foto's te komen. Hier komt door het samenvoegen van één en één niet iets nieuws tot stand. Het zal de warmte zijn geweest en de bijbehorende dorst.
groet Ben

Ha ha, goed verzonnen en nog wat sluikreclame erbij. Hoewel er zeker verband is met het thema denk ik niet als zodanig bedoeld. Ik kan dit vrije denken overigens wel waarderen.

groet,
Cor

grappig maar ook niet meer dan dat.
grt. guido

Snap de insteek maar voor mij mag er nog wat meer water bij, in de zin van de fles op een schaaltje water met ijsblokjes (nu je toch creatief bezig bent) waar de vogel verlangend naar kijkt, of de fles horizontaal waar vocht uit lekt (waar de vogel etc.), dan zit er voor mij meer logica in tussen vogel en fles.
sieb

Grappig beeld.
Truus

Leuk bedacht, maar helaas vind ik zowel de foto als de tekst te gekunsteld. Voor mij is dit geen foto van een vogel met water, maar een foto van een flesje bier met een vogel.
Groet, Erna

Tja, sommigen drinken bier als water.... Grappige invulling van de MO. Groeten, Rob

Yes .. missie weer geslaagd. Met het minimum aan inspanning ( Foto vanaf het terras van een vakantiehuis, uit een luie tuinstoel in een zonovergoten België)
Toch in de top 3 van de meeste hits, lekkerrrss BAM!

Ook leuk het verschil van comments op de "met een vette knipoog en originaliteit "gemaakte foto.
De positivo`s kunnen het goed waarderen, daarin tegen zijn er zuurpruimen die een out of the box foto, totaal niet zien zitten.
Maar dat is met alles zo in het leven, en zo zie je maar, BP is net het echte leven.

Vr.groet
RTL

&nogmaals Thx ieder voor de comments

:
 
Page 1 of 1