Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie foto van een soort in vlucht die ik wel eens gehoord heb maar nog nooit gezien.
Groet, Paul

Staat er mooi op, Hans, met die priemende ogen. Het is een uniek jaar met de roerdompen op allerlei plekken. Er treedt door de stortvloed aan foto's wel wat roerdompenverzadiging op, maar jij doet wel weer een erg mooie duit in het zakje!

Groeten, Vincent

Mooi vliegbeeld, Hans.

Groet, Leo

Mooi vliegbeeld Hans
Gr. Kees

Mooi kijkhoek en houding, mooi zacht afgewerkt en mooie achtergrond. Heb je op 1/4 van de linkervleugel "gaussian blur" losgeloten of zo? Die vleugel wordt ineens onscherp op die plek.

Dank, heren.
@Martijn: nee, ik heb geen blur toegepast, wel heb ik het contrast en scherpte in de hele foto iets verminderd met uitzondering van de vogel - iets anders kan ik niet bedenken. In de RAW-foto zie je het ook wel enigszins, maar niet zo sterk als hier inderdaad. Ik zal hem nog eens opnieuw vanaf nul bewerken, kijken of het dan weer zo sterk optreedt. Dank voor de opmerkzaamheid.
@Vincent: tja, die verzadiging.. hoe zou dat nu komen ? Wink

Ik heb er ook aan bijgedragen Hans, mea culpa Smile Heb nog een paar nieuwe liggen, maar heb die maar niet geupload. Vooral op FB barst het van de roerdompen. Vliegend, zwemmend, lopend, bedelend, in het riet, je kan het zo gek niet bedenken of het is gefotografeerd.

Groet, Vincent

:
 
Page 1 of 1