Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Wauw.....mooie plaat zeg!

Gr. Harry

Heel mooi Jacolein! Je moet er in deze tijd wel erg vroeg voor uit de veren maar dan heb je ook wat!


gr
Krijn

Erg mooi! In mei is het nog te doen, die zonsopkomsten fotograferen. Nu is het wel errug vroeg.

Groeten, Vincent

Prachtige sfeerfoto.

Groet, Leo

Hele mooie tegenlichtopname jacolien.
Groeten Rob

Mooie sfeer!Dat zeker..maar de foto heeft iets te weinig samenhang..de compositie rammelt een beetje, omdat de elementen wat veel verspreid staan.Maar hier moet je ook een dosis geluk bij hebben..
Groet,Fons

Sfeervol heel-vroege-ochtend-beeld. Straalt rust uit. Benieuwd of je ook nog beeld hebt van de drukte die hierop volgde.
Groet,
Sieb

Prachtige kleuren en een mooie uitsnede.

heel fraai beeld, al ben het ook wel eens met Fons. Zelf zou ik er onder een flinke reep af hebben gehaald en er een panorama-uitsnede van hebben gemaakt...oogt rustiger?

Dank voor alle reacties en nominaties op mijn foto. Ik was erdoor verrast. Met deze foto ben ik best een tijdje bezig geweest, reep eraf en dan toch maar weer erbij. Dus ik snap het commentaar op de compositie, maar uiteindelijk heb ik deze keus gemaakt. Sieb is benieuwd of er nog een beeld komt van al de drukte toen de brandganzen wegvlogen. Die zal ik sturen, maar ook met die foto ben ik aardig aan het snijden geweest: reep eraf en dan toch maar weer erbij......
Groeten Jacolien

Sfeervol Jacolien. Ben benieuwd naar meer uit deze serie.

Dit soort foto's vallen bij mij ook erg in de smaak. Reep er af.....tja... ik weet niet of dat mooier zou zijn. Dus ik snap het wikken en wegen wel.

:
 
Page 1 of 1