Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie foto Vincent
Grt
Charly

Gaaf Vincent! Die plukjes op zijn kop - ik vind het altijd zo aandoenlijk. Mooi zacht afgewerkt ook, dat past bij zo'n jong.
grtz, josephine

"stekelig" baasje.....Smile

Gr,

Peter

Hippe vogel..

Groet, Nicole

Ja...'aandoenlijk' is hier wel een aardige woordkeus van Josephine.
Mooi plaatje weer Vincent.
gr
G

Prachtig, Vincent! Alles klopt aan deze foto: mooi scherp, precies de goede dieptescherpte en een prima compositie. Een foto om heel blij mee te zijn.
Groet, Erna

Hij kijkt best wel stoer, maar met die pluisjes komt hij toch wat anders over dan hij denkt Smile
Leuke puberplaat (geen puistjes, maar pluisjes..)

Groet,
Bert

Prachtige foto, Vincent. Mooi laag standpunt.

Groet, Leo

Mooi! en je beschrijving aangaande dat lage standpunt heel herkenbaar Smile Mooie beesies zijn het, die jonkies. Prachtig om te zien hoe ze, zodra ze vliegvlug zijn, gelijk al 'meezwermen' met de oudjes als er gevaar dreigt. Heb ze een tiental weken bij ons aan de linge, op vlotjes zonder gaas, intensief geobserveerd en bleef zitten met de vraag: 'waar gaan die ouders heen met vliegvlugge jong' want die verlaten dan al heel snel de kolonie. En kwam qua broedsucces op een positiever getal uit dan de officiŽle waarnemer van onze Vogelwacht die om de paar dagen eens kwam tellen. Leuk en vooral leerzaam om te doen en daarom ook de 'liefde' voor deze mooie foto. En nog een vraag: 'hoe krijg je die groenzweem uit de foto' want dat is qua fotograferen een 'probleem' met die groene plompenbladeren en ik zie het op deze foto ook. Nouja, probleem.....dat niet. Niets zo mooi als er weer een volgende generatie komt en we het volgende jaar, bij leven en welzijn, er weer van mogen en blijven genieten.

Groet Kees

Bedankt voor jullie reacties. En Kees, leuk verhaal. Hier dit jaar ook een hoog broedsucces gevoelsmatig, op vlotjes zonder attributen. Groenzweem? Misschien een beetje, onder zijn staart. Dat zal dan de reflectie van de plomp of het groenige water zijn denk ik.

Groeten,
Vincent

Mooi punkertje. Ik zag op facebook ook dat je foto's had van voerende ouders.....prachtig!

Dank je Gejo. Die van het voermoment zal ik van de week uploaden. Ik probeer het een beetje te doseren hier. Meer mensen die veel foto's plaatsen dan mensen die veel reacties schrijven helaas. Dus ik hou het op maximaal ongeveer 2 per week voor mezelf.

Groeten, Vincent

Heerlijk beeld. Het kopje is inderdaad aandoenlijk. Maar mijn blik wordt steeds weer getrokken naar het voetenwerk, aanwezig door hun afwezigheid. Dat onder het gewicht net wat inzakken van dat blad, die niet zichtbare tenen, prachtig. Mede mooi in beeld door je lage standpunt.
Groet,
Sieb

:
 
Page 1 of 1