Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie diepte in de foto, en een leuke combi van mens en vogel. Blote mauwen... Een soort contaminatie met een verkeerde au? Smile Dat neem ik maar niet in de beoordeling mee. Gewoon een leuke speelse foto.

Groeten, Vincent

Dit is echt een beeld waar ik langer naar kan kijken. Helaas ondanks de f8. wat weinig scherpte op de Spreeuwen. Persoonlijk had ik de ISO wat opgeschroefd en f11 geprobeerd. Misschien heb je dat ook gedaan en bevalt deze beter. De onscherpte van de fietser en het landschap voegen veel toe. Knappe inzending.

Groeten,

Andius

Boeiende zomerse inzending. Verhalend beeld.

Inderdaad een foto met een verhaal. Ik verwacht elk moment dat de hele groep spreeuwen de lucht in vliegt. Goed moment gekozen.

Groeten jacolien

Een mooie foto die niet gauw verveeld. Fraaie compositie ook. Technisch valt hier ook wel wat op af te dingen maar ik vind toch wel dat de maker hier goed bezig is geweest.

groet Ben

Compositie en verhaal dat de foto vertelt zijn leuk en vormen een aansprekend beeld. De spreeuwen komen er wat magertjes qua scherpte uit. Misschien ook wel door de trillende lucht door de warmte. Die trilling maakt overigens de fietser wel weer mooi incognito.
GJ

Ik kijk ook wat langer dan gemiddeld naar deze foto. Op een of andere manier houdt hij de aandacht vast. Beetje schilderachtig. Ja, leuk!

Groet,

Ruud Scherpenisse

Erg leuke kijkfoto waarop van alles te zien is. Of het de meest aansprekende is weet ik niet.

Gr Hans

Het standpunt vind ik aanspreken, en er is veel op te zien.
Toch moeten mijn ogen te hard werken om de balans op een ijkpunt te vinden die rust in de foto moet brengen.
Voor de rest, prima.

Vr groet RTL

Ja, zo doen spreeuwen. Mooi met een flinke stuk omgeving weer gegeven.
Truus

Originele invalshoek. Maar het totaalbeeld spreekt me niet zo aan.

Groet, Erna

Zeker een hele leuke kijkplaat, maar zal toch niet gaan winnen, wat mij betreft iets teveel onscherpte op de hoofdonderwerpjes.
gr
G

:
 
Page 1 of 1