Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Je eerste foto op birdpix en hij is prachtig. Welkom hier.
Truus

Niet verkeerd een Woudaap in de vlucht. Fraai licht en de Woudaap net nog in het lichte gedeelte van de opname. Mooi Niels.

Nou zeg.....je legt de lat wel erg hoog. Een Woudaap zien is al uniek, fotograferen nog mooier......maar dan ook nog in de vlucht.....fantastisch. Welkom.

Wow, prachtige foto! En dan ook nog de eerste, dat belooft wat!

Groet, Nicole

Welkom, Niels! Vanavond minder succes. Prachtige foto deze, met mooi avondlicht.

Groeten, Vincent

Gaaf zeg en een hele fraaie binnenkomer. Ik had zelf denk ik dat lichte gedeelte links boven de vogel weggewerkt, maar uiteraard geheel persoonlijke smaak.

Blijft een fraaie en bijzondere foto.

Grt. Jurgen.

Wat een pracht exemplaar! Ik zit zelf ook nog niet zo lang op BP maar met zo'n mooie binnenkomer zijn de verwachtingen hoog. Ik lees dat je ook werkt met Topaz Denoise AI. Zit er zelf aan te denken om dit in combinatie met Lightroom cc ook te gaan gebruiken. Werk je de foto eerst in Lightroom voor en daarna in Topaz of andersom?
Groet Wouter

@wouterroepel: DeNoise AI kan geen NEF's (= Nikon RAW) aan, waardoor er dus sprake is van informatieverlies. Daarom doe ik alles behalve sharpening en structure bewerkingen in Lightroom eerst (incl. croppen), en sluit ik af met DeNoise (vanuit Lightroom).

Kijk, zo geef je een visitekaartje af. Fraaie vluchtfoto. Om de actie te versterken zou zelfs een 16:9 formaat kunnen.

groet,
Cor

Vliegend nog wel , mooi hoor

Groet, Ane

Zo, jij/hij komt hier even binnenvliegen op Birdpix.
Groet,
Sieb

Mooie primeur!
Een panorama uitsnede had ook gekund;versterkt vaak de vliegbeweging/dynamiek.Maar zo is ie ook mooi hoor!
Groet,Fons

@Fons Hoiting & corvanspijk Eens, werkt beter idd! Twijfelde al een beetje aan de uitsnede, maar hou doorgaans vast aan originele verhouding. Dank voor de tip!

@Jurgen Maassen: Ik dacht ik verwijderd eens niets Wink Die rietstengel doel je op gok ik. Ja, voegt niks toe inderdaad en leid beetje af.

Heel knap gedaan!

Gr Leon

:
 
Page 1 of 1