Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Kleintje op weg door de smalle weegbree. Wat een kleurenspektakel. Bijzonder grappig deze buitenaardse. Ben wel benieuwd naar de making of.

Ik weet niet wat die kleuren zijn in de achtergrond, maar ik vind dit zo een abnormaal mooi geheel. Zeker waard om in een of ander vogelblad opgenomen te worden of in de kalender van BP.

Zo! Mooie plaat hoor! Prachtig van standpunt en compositie. Ietsjes jammer van dat wat lichte opvallende bovenkant van een sprietje in de achtergrond?

gr
Krijn

Beetje buitenaards.

Groet, arnold

Hans even een tip. Hij loopt door smalle weegbree. En dat is een uitstekend middel om brandnetelpijn te verzachten. Het blad fijn wrijven tot het vochtig is en dan op de brandplek leggen. Het helpt echt.


Groet Henk

Dank Henk, voor de volgende keer Smile .... Een ezel stoot zich vast nog wel eens etc...

Prachtig, Hans. Die gave kleuren, en door het lage standpunt voel je je als kijker een broertje of zusje van deze kleine.

Groeten, Vincent

Och, wat een liefje. En de kleurtjes zijn heerlijk. Persoonlijk heb ik minder last van brandnetels dan van steekbeesten. Brandnetels voel ik na een uur al niet meer, steekbeesten, of het nou horzels, zandvlootjes, stofmugjes of wat maar zijn, daar heb ik weken last van. Maar dat terzijde.
De foto is super.
grtz, josephine

Absoluut een plaatje! Zo zie je dat het hem niet alleen zit in de moeite die je moet doen, maar ook in het zien van de mogelijkheden. En dat heb je hier zeker gedaan.

Groet, Nicole

Heel bijzondere foto. Bijzonder standpunt en mooi licht. En ook een prachtig verhaal erbij!

Groet,
Eef

Geweldig!
Close Moorhen of the 3rd kind!
Ik vind het wel jammer dat ik nu weet dat dat buitenaardse licht boodschappentassen zijn, veel aardser dan dat wordt het niet.

(Had dit commentaar gisteren al geschreven , maar blijkbaar niet verstuurd)
gr
G

Wat een snoepie, leuk op stap.
Klein is het koppie in verhouding met de grote poten en toch krijgt het door kleur en belichting de aandacht in dit beeld.
Achtergrond kleurt goed bij de snavel,

Groet, Ane

Ome G. schreef: "Close Moorhen of the 3rd kind!"...prefecte omschrijving!

:
 
Page 1 of 1