Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Een mooi beeld met al die fraaie kleurschakeringen Bert en een bijzonder verhaal over je uiteindelijk spannende reis door Namibië.

Groet Kees

Dit zou een hele goede inzending zijn geweest voor de vorige MO. Een erg mooie plek met een wat alledaagse vogel althans voor Afrikaanse begrippen.
Groet, Paul

Prachtig en bekend terrein. Wij kregen daar 2 lekke banden.
Fraai beeld met de schildraaf en weer veilig thuis. Top!
grt. Guido

Wat een prachtig beeld! De warmte is overal aan af te zien (open snavel bij de schildraaf, warmtetrilling op de bomen die helemaal niet zo ver staan) en een heel mooie beeldopbouw: Niet echt symmetrisch maar wel veel herhaling, in aantallen (2 groepjes bomen, 2 paaltjes) en in hoogte (de berg rijst op boven de hoogste boom, en dan heb je ook nog die lagen in de berg, de verschillende kleurschakeringen.
Deze foto nodigt me erg uit om ook dat plekje van de wereld eens te bezoeken.
grtz, josephine

Prachtig in het desolate landschap geplaatst, Bert. De schildraaf klein afgebeeld, maar toch nog goed van detail. De open snavel heb je natuurlijk mooi getimed.

Groeten, Vincent

Leuk om dit décor eens een keer met een vogel te zien, die boom tegen het rode zand kennen we nu wel. Leuke soort, fraaie compositie en een mooi totaalbeeld. Fraai !
groet, Hans

Dat is toch even wat anders Bert dan achter een rietmatje in het moeras in het geliefde Bargerveen. Ik neem aan dat je daar wel even naar gesnakt hebt op bepaalde momenten daar? Prachtfoto van een plek die verlangen oproept.

Een eenzame schildraaf in een prachtig decor.Wat een bijzondere wereld daar.Mooi de laagjes, de kleurtinten en de twee paaltjes, die rust geven aan het geheel,

Groet, Ane

Schitterend zeg.
Paaltjes zij natuurlijk kunstmatige mensendingen, en die zouden hier hier in principe meer storen dan, laten we zeggen, in de Achterhoek😉.
Toch werkt het hier niet zo, de symmetrie ervan brengt rust in de compositie, die uit veel elementen bestaat - een ankerpunt.
Héél erg mooi dit.
gr
G

Schitterende tinten, fraai landschap. Schildraaf steekt mooi af door zijn contrastrijke verenkleed!

Groeten, Thijs

Het zwartwit van de vogel in mooi contrast met de kleuren van de rest van de foto.Fijn overzichtsbeeld dat herinneringen oproept aan een reis uit een ver verleden. Heb mij toen verbaasd over het dierlijke leven dat je nog aantrof in en op die zandduinen (kever en hagedis).
Groet,
sieb

Bedankt voor de leuke reacties mensen!

Guido: lekke banden zijn ons gelukkig bespaard gebleven; dat was dan weer een meevaller.

Josephine: gaan!

Henk: het contrast met m'n drassige riethutje kon nauwelijks groter zijn idd. Maar ook daar is het de kunst om de omgeving er zo goed mogelijk bij te betrekken.

De foto straalt warmte uit, zowel qua kleur als temperatuur. Erg mooi, en voor mij een droom om daar nog eens naartoe te gaan.

Willem

Schitterende kleurennuances en een fraai en bijzonder landschap.
Heel mooi Bert!
Groet,fons

Na 3 weken zonder BP een inhaalslag moeten maken van foto's die een nomi waard zijn. Deze hoort erbij!

groet,
Cor

:
 
Page 1 of 1