Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Prachtig, Ane. Ik ben wel wat jaloers op je foto's. Vandaag ook geweest namelijk. Netjes exact met zonsopgang het gebied in gegaan. Maar bij aankomst in de hut waren alle plekjes al bezet, dus wij moesten het doen met een staanplaats bij een luikje aan de zijkant. De zeearenden bleven ver weg, en het werd nog grauw weer ook. We zijn maar weer vertrokken. Op de terugweg kregen we nog wel een goedmakertje, met twee arenden die behoorlijk dicht over ons heen vlogen. Maar niet de kwaliteit van deze foto's. Dit vind ik wel de mooiste van de twee. Wat minder pontificaal in beeld, maar een mooiere achtergrond, en wat beter fijner gedetailleerd. Hoe ver weg was dit, schat je in?

Groeten, Vincent

Dank, Vincent.De weekeinden schijnen daar erg druk te zijn.Gister liepen we ook bij zonsopkomst vanaf de ingang naar de hut en hadden daar plek.Een drietal anderen zat er al.In de loop van de dag werd het wel (te) druk.Gister was het (fotografen-)geluk hebben met de afstand, waarop ze vlogen.De vogel op deze foto passeerde op zo'n 80-100 meter, schat ik.Gewoon nog een keertje terugkomen op een doordeweekse dag, als je dat kan veroorloven, lijkt me.
Groet, Ane

Schitterende plaat. Evenals die van hiernaast, Maar deze genomineerd ivm het snijrandje links op die andere foto en de sfeer van deze waarin de omgeving is meegenomen.


gr
Krijn

Prachtig en dat bijna op ooghoogte.

Groet Ties.

Mooi vliegbeeld van deze jonge Zeearend.

Groet, Leo

Fraaie foto. Een aantal weken geleden nog gezien in de Biesbosch maar helaas niet zo mooi kunnen vastleggen.

Groet, Nicole

Prachtige foto, Ane! Zo zou ik hem ook nog graag een keer willen maken. Groet, Kees

Twee spectaculaire vliegbeelden, in eigen land nog wel. Deze vind ik de mooiste qua kleuren en vanwege de mooiere achtergrond.

Willem

Netjes hoor ! Groet, Hans

Je hebt een mooie serie gemaakt, Ane,
Ik vind dit wel één van de mooiste.

Gr, Rijn

:
 
Page 1 of 1