Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie sfeer in de foto, Kees. En die weg zwemmende jonkies vind ik erg leuk. Wat doet papa nou toch? En verder opnieuw een sprekend voorbeeld voor de maandopdracht. Momenteel zijn er regelmatig koude, heldere en windstille ochtenden, dus het weer leent zich prima voor het maken van dit soort beelden.

Groeten, Vincent

" Huh, zullen jullie wel denken, wat heeft jou 'kattenhaat' nu te maken met bovenstaande foto?" - en je moet natuurlijk wel minimaal 15 woorden tekst schrijven om te kunnen plaatsen Wink ...
Terug naar de foto dan maar: prachtig beeld, veel lagen en diepte en daardoor veel te zien, eentje om eens lekker lang naar te kijken. Lekker sfeertje. Leuk weer wat te zien van jouw hand ! Groet, Hans

Als ik het goed begrijp moeten die eenden dus ook aangelijnd !
Helemaal eens met de laatste zin van Hans.

Groet, arnold

Alles moet aan de lijn. Controle moeten we houden, ten allen tijde.
Evengoed een meer dan prachtige foto, met eenheerlijk sfeertje.
Buiten catagorie!
grtz, josephine

Mooie foto maat met een heerlijke tekst. Heb je de jonge eendjes nog geringd?
Gr, Kees

Oei....dit is een heel fraaie plaat Kees! Tegenlicht, nevelflarden en rustig van kleur...ja, dan heb je me al gauw enthousiast gemaakt.
En die bakkeleiende eenden maken het ook nog eens leuk omdat er iets gebeurt in dit verder zo vreedzame tafereel.

Gr. Harry

In 15 woorden kun je jouw tekst ook wel ongeveer samenvatten, maar voor je foto Kees schieten woorden tekort.

Soms denk je, daar heb je er weer eendje, zo'n nietszeggende foto van een eendje. Eendje die je direct wegdrukt. Dit is er gelukkig niet zo'n eendje, Kees. Eendje die er toe doet, eendje die een steendje bijdraagt aan deze site. Een echt buitenbeendje. Gelukkig laat je hem hier zien en geniet je er niet in je eendje van! Een topper(ook een eendje, trouwens)….

Groeten, Rijn

Bijna sepia deze foto.
Bijzonder mooi.

Bijzonder fraaie en sfeervolle foto.

Prachtige foto, Kees. Mooie gelaagdheid in het beeld, mistflarden, de vechtende eenden en de wegzwemmende jonkies. Je blijft ernaar kijken.

Groet, Leo

Dank jullie wel voor de leuke reacties Smile En voor de nomi's maar vrouwlief heeft liever zegeltjes Smile Vereerd en dankbaar dat de foto zo goed ontvangen wordt.

Groet Kees

Prachtige sfeervolle foto.

Schone Schijn. Op het eerste gezicht een vredig, vroege-morgen vergezicht. Maar schijn bedriegt, blijkt al snel bij een nadere verkenning. Geen leven zonder strijd, wordt de jonkies al vroeg ingeprent. Je kan er wel voor weg zwemmen, maar vroeger of later.....
Geweldig mooie foto, die tot langdurig kijken en mijmeren aanzet.
Groet,
sieb

Na 3 weken zonder BP een inhaalslag moten maken van foto's die een nomi waard zijn. Deze hoort erbij!

groet,
Cor

:
 
Page 1 of 1