Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Een mooie oude wilg. Goed om deze verticaal in beeld te brengen.
Vg Loek

Je laat weer aansprekede foto's zien maat.
Gr Kees

Prachtige foto, Kees. Mooie tinten en goed gekozen uitsnede. En ik ben het wel met je eens dat het fotograferen vanuit commerciŽle hutten ten koste kan gaan van het beleven van de natuur en het zoeken naar fotokansen in de omgeving. Mensen doen er niks mis aan natuurlijk, maar ik probeer mezelf te weerhouden om de portemonnee te trekken voor een gespreid bedje qua vogels en settings. Ik vind het juist een uitdaging om te werken voor mijn foto's. Maar nogmaals: elk zijn ding.

Groeten, Vincent

Deze is wel zeldzaam mooi Kees. De uitsnede, het licht, de stam met het groen ernaast en niet op zijn minst het uiltje zelf. Het kostte dan maar 5 minuten, maar uiteindelijk betaalt het vele voorwerk zich nu dubbel en dwars uit. Dikke nominatie, zegeltjes heb ik niet.


Groet Henk

Fijne, Kees. Mooi dat zo laat de pupillen mooi groot zijn, goed ook het verschil te zien tussen het schaduw-oog en het zon-oog. Groet, Hans

Ja, het licht maakt het hier zeker speciaal. Erg fraai.

Het mooist tegen een donkere achtergrond voor de foto, dan komt de gloed van het licht op de boom het best tot zijn recht, wat mij betreft. De uil als legpuzzelstukje dat niet past maar wel op zijn plaats zit. Gaaf.
Het prettige van die "plekjes met potentie" in je directe woonomgeving is, dat je er vaak en makkelijk snel even kan kijken en op die manier dwing je het geluk een beetje af. En elke keer weer spannend.
Groet,
Sieb

Dank jullie wel voor alle waardering!

Groet Kees

Deze foto even gemist tijdens mijn vakantie. Mooi dat het goed gaat met de uiltjes in je omgeving. Geweldig toch zo'n plekje dicht bij huis. Mooie compositie en sfeervol licht in deze fraaie opname.

#cozy places

:
 
Page 1 of 1