Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Deze is ook gaaf, met al die mist waaruit de molen verrijst. En dan een bont gezelschap aan vogels erop. Sterke inzending hoor!

Groeten, Vincent

Dit vind ik een van de weinige echt sterke inzendingen (voor deze toch best lastige opdracht). Wat mij betreft een kanshebber.

Groet, Erna

Deze spreekt mij heel erg aan: setting, beeldopbouw, de zachte kleuren en de overgang van helemaal niks onderin naar het beeld in de bovenste helft.... dikke kanshebber.

Gr. Harry

Staat hier de buizerd of aalscholver centraal? Wel een echt mistige foto ja. Volgende keer een trapje mee nemen om boven de mist uit te komen. Smile

Gr,

Peter

Ik loop van achter naar voor door de foto's heen en nu kom ik toch weer een typische Friese molen tegen. Ik ben een blij mens vandaag,
Buizerd of Aalscholver?
Ik zou zelf voor de Aalscholver gekozen hebben, maar door voor de buizerd te kiezen laat je anderen wel beter naar de foto kijken.
Prachtig beeld met de lage mist en de eerste zon op de wieken. Blauwe lucht boven de mist. Dit beloofd een mooie dag te worden.
Erg mooi.

Oeioei - dit komt voor mij toch wel heel dicht bij superprachtig!
Dat heel lichtgrauwe, het komt veel vaker voor dan je denkt en vooral in september, wordt doorbroken door een paar lijnen van pasteltinten, rood, geel.en daar, waar die paar kleurtjes in de foto te zien zijn, hebben zich een paar vogels verzameld, alsof ze daar wachten op de eerste zonnestralen. Een aantrekkelijk plekje voor die beesten, een heel mooi tafereeltje voor mij.
Heel fraai
grtz, josephine

De dynamiek van de vroege ochtend. Mist, een kleurende hemel en de vogels die zich voorbereiden op weer een dag overleven in een oer Hollands decor. Ik vind dit woest mooi!

Grtz.,
P.

Hele fraaie sfeerfoto. Mooi dat de wieken net boven de mist uitsteken.
Truus

Hele fraaie sfeerfoto. Mooi dat de wieken net boven de mist uitsteken.
Truus

Heel mooie toon van het licht in deze foto, mooie dikte van de mist, en een paar leuke vogels op zo'n mooie molen... erg goed deze.
GJ

Zo stel ik me een mistige ochtend in een polder voor. Die ietwat mystieke sfeer komt in deze inzending zeker tot uiting. Dat drie soorten vogels het dan hogerop zoeken en rekening houden met de anderhalve meter is interessant. Ze zoeken blijkbaar allemaal een tactisch plekje op de molen om zoveel mogelijk conflicten te vermijden. Met zo'n inzending zou ik dik tevreden zijn.

groet,
Cor

Mooie fijne sfeer en prachtig decor. Kanshebber?

Prachtig het licht in deze opname. Met dikke mist aan de grond en de molen die uit de mist verrijst. Vogels erbij. Het plaatje is compleet.

Om eerlijk te zijn ,voor mij één van de betere inzendingen..vind m erg mooi.. Een flinke nevel die echter geen grip krijgt op de molen..de vogels wachten geduldig op h e ldere luchten
Groet,Fons

Mist, molen, Buizerd, Aalscholver, Kraai in een mooie setting.
Sterke inzending!

Groet Hans

Heerlijke opname. Voldoet voor mij aan alles.

Heerlijk oprijzend uit de mist, met de vogels op prominente plaatsen. Aankondiging van een mooie dag. Fraai.
Sieb

Een vrolijk beeld, met meerdere vogelsoorten. Molen is leuk, en de mist zorgt voor een fijne sfeer. De lucht is helder, dus als de mist is opgetrokken wordt het een zonnige dag. Leuke inzending.

Willem

:
 
Page 1 of 1