Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

This is an outstanding image. Congratulations.

Heel mooi resultaat. Doet me denken aan het verhaal van Narcissus, die verliefd werd op zín eigen spiegelbeeld. En dat was nog in het prae-Trump tijdvak.

Prachtige foto, Thijs. Mooi spiegelbeeld. Ik herken de situatie die je beschrijft.

Groet, Leo

Prachtig, Thijs, onwaarschijnlijk mooi.. Groet, Kees

Erg fraai met dat rimpelloze spiegelbeeld en prachtige kleuren en achtergrond!

Prachtige plaat, Thijs. Ook nu fotografie vanuit een hut weet je je te onderscheiden, en dat vind ik een prestatie! Ook mooi, die redelijk ruime opzet.

@hansziedses haha 😁

Groeten, Vincent

Jong, jonge, jonge, wat heb je weer een mooie foto gemaakt. Om je vingers erbij af te likken.
Truus

Weet je zeker dat de foto niet ondersteboven staat Thijs Smile
De spiegeling lijkt bijna scherper dan het origineel.
Mooi!

Groet,
Bert

Is weer een bjoetie Thijs! Hier laat het voordeel van een zoomlens zich weer eens gelden.


gr
Krijn

Mooi Thijs! De vogel staat er prachtig op en die 'beschoeiing' doet het er goed bij. Benieuwd waarom je met een groene achtergrond onderbelicht en een vrij hoge Iso gebruikt. Krijg je met die ruisonderdrukking toch altijd een wat vlekkerige achtergrond dat altijd wel een beetje afbreuk doet aan de foto. Maar al met al, Dik Compliment!

Groet Kees

Hť, hoe komt het dat ik als gast vermeld sta hierboven en toch ingelogd ben ??

grts
Sieg

Hoi Thijs, technisch perfect, en de spiegeling is werkelijk subliem. Daarvoor dan ook een dikverdiende een nomi. Toch mis ik de wow-factor bij 95% van de hut-foto's: het ziet er allemaal toch min of meer hetzelfde uit. Je zwart/wit watersnip hoort wat mij betreft trouwens bij die overgebleven 5% Wink ... maar dat had je vast al door Smile ! Groet. Hans

@Sieg, vreemd, nog niet eerder gezien. In je tweede reactie is het weer normaal.

Groeten, Vincent

Van hoogstaande kwaliteit en ja het wachten meer dan waard.

groet,
Cor

Dank voor alle reacties en nominaties!
@LeerdammerKees, ja dat is het nadeel van een hut met spiegelglas; dan heb je al vrij grauw weer en dan neemt het glas ook nog licht weg. Oftewel, we hadden nagenoeg bijna geen andere keus dan iets onder te belichten en redelijk hoog de iso's in te gaan voor een beetje sluitertijd (1/200e met een drinkende/badderende vogel, dan wordt er nog steeds niet heel veel scherp Wink ). Ik had nu voor het eerst wat geŽxperimenteerd met een programmatje genaamd Viveza 2, waarmee je o.a. wat structuur uit de achtergrond kan halen. Denk zelf dat daardoor dat vlekkerige wat parten is gaan spelen. Idee van het programma is top, maar het eindresultaat is nog niet altijd even mooi imo. Enfin, dank voor het compliment.
@Hans, snap wat je bedoelt hoor, dat heb ik zelf ook wel. Probeer altijd toch weer met net wat andere foto's terug te komen; soms lukt dat, soms niet. In dit geval had ik wat naalden e.d. op de achterste rand neergelegd, i.t.t. andere die een kale zandrand hebben. Daardoor oogt de foto imo toch al weer beter, maar het zijn kleine verschillen, dat ben ik zeker met je eens! Hut 10 van Han is een geheel ander verhaal, daar fotografeer je in een nagenoeg natuurlijke setting en bijna elke foto die je daar maakt is compleet anders dan andere fotohutten. Absoluut een aanradertje overigens Smile

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1