Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Hier hou ik juist van: een 'gewone' (ofwel veelvoorkomende) soort op een mooie manier op de foto zetten. Het hoeven voor mij zeker niet altijd (vaak juist niet) bijzondere soorten te zijn.
Prima foto!
Groet, Erna

Wat een aparte en ook onderscheidende foto. Gevoelsmatig zijn de bladeren erg groot. Zitten die een stuk dichterbij dan de Pimpelmees? En hoe komen ze dan beide zo scherp? Samen met de blauwe lucht wordt het ook nog eens een leuk kleurenbommetje, met de elementen evenwichtig over de foto verdeeld. Goed bezig!

Groeten, Vincent

Dank voor de reacties. Vincent: Ik heb de tak precies in het scherpstelgebied geplaatst van deze joekels van rood verkleurde bladeren van ( ik meen) de Rode Kornoelje en met wat verborgen pinda's hun aandacht getrokken.

gr
Krijn

Originele compositie en fraaie kleuren.

Groet, Nicole

Zeker een bijzonder beeld maar de pimpelmees zo hoog in beeld vind ik toch wel jammer. Zou meer ruimte naar boven toe (naar een vierkante uitsnede misschien) nog mogelijk zijn?
Bijzonder in elk geval wel. Heel decoratief, dat rode blad.
grtz, josephine

Opvallend zeker, maar ik vind de vlakverdeling niet echt geslaagd. Ook vind ik de bladeren er te veel uit knallen, waardoor de Pimpelmees niet echt meer het hoofdonderwerp is.

Interessante foto! Krijg haast het idee alsof de lucht er in is geshopt, aangezien je met een blauwe lucht een zonnetje op de vogel zou verwachten. Kan zijn dat de setting in de schaduw stond, maar dan nog blijft de belichting bijzonder knap, nog veel aan moeten doen in de nabewerking? Geheel spreekt me zeker aan, ietwat kitscherig, maar mooi van kleur!

Groeten, Thijs

Apart beeld, bijna of je naar een studio-opname zit te kijken, en toch ook weer niet.
Beeld dat mijn aandacht vast houdt.
Groet,
Sieb

:
 
Page 1 of 1