Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi Kees,
Wat ik je zou aanraden: Ga gewoon zo door. Prachtige sfeervolle foto's, de laatste tijd. Maar het belangrijkste, vooral, gewoon blijven genieten van dit soort momenten. Het kost niets.....

Gr, Rijn

Oei wat mooi Kees. Er is zoveel te zien en toch is het een heel rustgevend beeld. Tjonge, absoluut mijn favoriete foto dit jaar, of mag ik dat niet zeggen Wink

» Last edited by Adri Gr Nuelend on Sun 25 Oct 2020, 12:32; edited 1 time in total

bijzonder mooi!
je laat hier zien hoe je jezelf op een geweldige manier kunt vernieuwen.
grt. Guido

Mooie compositie en prachtige kleuren. Een heel geslaagd beeld!

Groet, Nicole

Heel sterk Kees. En je filosofie spreekt me ook aan. Je beïnvloedt me wel merk ik, ben alleen nog niet zover. En moet wel opschieten op mijn leeftijd natuurlijk anders blijf ik in de losse vogeltjes steken.


Groet Henk

» Last edited by henkdikkers on Sun 25 Oct 2020, 17:32; edited 1 time in total

Lekker sfeertje, Kees. Je boft daar maar, met die Waarden. Maar, je moet het nog wel even doen.
Advies? Lekker doen wat je niet laten kan. Al dat gefilosofeer of dit of dat of zus of zo. Soms heb je even geen zin in de vogels, gebrek aan inspiratie, of zijn er weinig vogels, en dan fotografeer je wat anders. Of gewoon even niks en ga je wel naar buiten maar zonder de camera. Of lees je een goed boek. Of juist een heel slecht boek. Mag je helemaal zelf weten. En dan opeens krijg je weer 'de geest' en ga je weer op vogeljacht. Of er zit opeens een waanzinnig leuke Velduil op je te wachten, roepend 'kom dan Kees, kom dan'. Kortom: maak je niet druk, doe waar je zin in hebt (binnen grenzen hè, geen anderen of dieren lastig vallen, plantjes vertrappen of bushokjes aan diggelen slaan) en laat hier zien wat je wilt laten zien. Is allemaal niet zo moeilijk.
Groet, Hans

Een heel fijne en sfeervolle opname!


gr
Krijn

Prachtige sfeerplaat, Kees. Welke richting je ook kiest, blijf vooral zulke mooie foto's maken.

Groet, Leo

» Last edited by Leo Tukker on Sun 25 Oct 2020, 16:37; edited 1 time in total

Fijn hoor!
En de trend van veel landschap (of: van wat meer biotoop) en wat minder vogel zie je al langer.
We hebben natuurlijk bijna allemaal bijna elk vogeltje al beeldvullend in onze mappen of hier op de site.
De aandacht verleggen naar de omgeving was, wat mij betreft destijds onder aanvoering van Peter Teune en Chris van Rijswijk, een logische stap.
gr
G

Mooi landschap met een prachtige sfeer. De brug die net boven de nevels uit omhoog komt vind ik een mooi detail. De groepjes eenden zijn goed verdeeld over het beeld. Die vliegende maken het af.

Advies voor je foto's? Doe vooral wat je leuk vindt. Maar je maakt mij niet wijs dat je alles al hebt gezien en gedaan. Je kan van elke soort een project maken, zoals je dat met de zwarte sterns hebt gedaan. Volg een bepaalde soort, leer zijn gedrag kennen en leg het vast. Ga voor nachtfotografie. Of ga je meer voor de technische uitdagingen? Duizend en één keuzes!

Groeten, Vincent

Opvallend mooie opname met mooi licht en zachte kleuren.

Mooie sfeer in deze foto. Hier houd ik wel van.

Groeten jacolien

Prachtig Kees!
De dammen geven het beeld samenhang,de mist en het licht de sfeer.!
Groet,Fons

Mooi Kees! Fijne kijkplaat.
Gewoon elke dag doen waar op dat moment je pet naar staat. En dit soort foto's doet het altijd goed.....of andere foto's.....zie maar!

Gr. Harry

Wat een heerlijk beeld. Puzzelstukjes die voor even op hun plaats vallen, dat moment pakken en daar dan eindeloos van kunnen genieten.
Groet,
Sieb

Wat een mooie sfeer heb je in deze foto, ik blijf er naar kijken

Groet, Ane

Dank! voor alle waardering.

Groet Kees

:
 
Page 1 of 1