Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Het zou wel triest zijn als veel roofvogels zich tegoed doen aan ge´nfecteerde watervogels. Dan vallen er relatief gezien waarschijnlijk meer slachtoffers onder roofvogels dan onder watervogels. Mooie foto's met een zwarte rand.

Groeten, Vincent

Mooie plaat van trieste omstandigheid. Ga er maar vanuit dat deze buizerd het niet gaat overleven. Op Ameland zijn inmiddels 3 slechtvalken dood gevonden. Gaat heel hard.

Wat een spektakel toch weer daar op het strand. Zouden die Buizerds niet instinctief snappen wat ze wel en niet kunnen eten? Indrukwekkende beelden, Martin ! Groet, Han

Hallo Martin.
Dacht even dat ik nog een foto van de buizerd geplaatst had , maar zag dat het toch een andere was. Wat een spektakel zo'n vogel op het strand zonder verstoring en dan ook nog op een grote prooi. Mooie foto. Hoop dat de buizerd er geen last van krijgt.
gr. , Henk Wiebe

Hi Hans,
Ik denk niet dat de roofvogels door hebben dat hun voedsel besmet kan zijn. Tenslotte zagen we ook een besmette buizerd en op verschillende plaatsen zijn dode slechtvalken gevonden. Op facebook vertelde Arie Ouwerkerk dat hij een slechtvalk met zijn telelens kon aanraken!

:
 
Page 1 of 1