Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Zeker leuk door het afwijkende standpunt en het zicht op de poten daar in het ondiepe water. Die gele poten lijken hun tegenhanger te hebben met het rode glad ernaast. Leuk, aansprekende foto's maken van gewone soorten!

Groeten, Vincent

Mooi Gerard, vooral door de vele details: die fijn belichte kringen, de gele poten en het rode amerikaanse?eikenblad daarnaast, de symmetrie. Al met al een heel subtiele foto van de meerkoet.

Groet Henk

Ja, ik vind hem ook mooi. Meerkoet anders maar tegelijk ook helemaal niet anders, omdat meerkoeten in werkelijk alle houdingen wonderlijk genoeg zijn om ze te fotograferen. Hier het koddige lijfje - je zult er maar mee behept zijn. En dat zit dan zo met zijn poten in het water dat ze prachtig te zien zijn, naast het roodbruine blad. Ik zie de pvc pijp niet, maar natuurlijk zit die pijp er, en anders wel iets anders waar het beestje op is gaan zitten.
Hij heeft net een lekker slokje genomen, laat dat zo lang mogelijk in zijn snavel zitten om er van te genieten (hoe menselijk is dat?) en daardoor heeft ie nu deze houding. Gewoon aandoenlijk!
Leuke kringetjes op het water, leuk beeld.
Gaaf
grtz, josephine

Leuk beeld, ook mooi gedetailleerd het verenpak!

Groet Wil

Mooi de weerspiegeling meegenomen. Helaas hier weinig water in de buurt. Veel beken staan droog. Moet dus even verderop.

Geslaagd, Gerard. Vooral die derde rode voet doet het 'm daar zo onder water. Goed gezien ! Groet, Hans

Originele foto!

Dankzij de donkere weerspiegeling in het water krijg je fraai zicht op bodem van de plas. Hier heb je goed gebruik van gemaakt Gerard.
Vg Loek

Mooi beeld Gerard.
Leuk die kringen in het water en dat rode blaadje.
Goed gezien.

Groeten Frank

Ja, mooi dat doorzicht in die schaduw, en dat daar net dan ook een blad ligt (het heeft iets van een kijkje nemen in zijn binnenste, ah, blaadje gegeten).
Groet,
Sieb

Allen weer bedankt voor de reacties en zelfs nominaties.
@sieb: je reacties voegen niet zelden iets toe aan de foto. Ook nu weer, prachtige tekst. Dank!
gr
G

:
 
Page 1 of 1