Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie duikvlucht, Niels. Fraai vastgelegd.

Groet, Leo

Misschien nog niet eens de meest spectaculaire foto die je daar hebt weten te maken, maar zeker wel een heel gaaf actiebeeld. De visarend in volle focus, de poten vast gereed makend. Over een uitsnede kan je altijd van gedachten wisselen, maar misschien had ik het wel mooi gevonden om wat meer ruimte voor en onder de arend te hebben, zodat je ook in beeld hebt wat hij in beeld heeft. En de rand aan de bovenkant voegt voor mij wat minder toe. Maar jaloersmakende plaat / platen hoor!

Groeten, Vincent

prachtige plaat
mvg
steppeke

Mooi als je de kans krijgt om meerdere pogingen te fotograferen. Goede diagonaal in de opname. Mooie actieopname.

Mooi vastgelegd, fraaie scherpte. Iets meer ruimte in de duikrichting had ik, zoals Vincent al omschreef, nog mooier gevonden.

Ik was er ook een aantal uurtjes, toen we op de parkeerplaats aankwamen was er vrijwel geen plek meer vrij, zo druk was het. Normaliter niet zo mijn ding, dat massale waar ze met 30 man achter een vogel aanrennen. Dat was hier gelukkig niet het geval, ieder bleef op zijn plek en wachtte op de volgende duikpoging.

Deze mooie vogel werkte dan ook uitzonderlijk goed mee en trok zich niks aan van het grote aantal fotografen rondom de poel.

Grt. Jurgen.

Geweldig shot Niels. Compliment hoor.

Mooie scherpe foto, met een blik op de toekomst?
Gemaakt op 1-11-2021....

Gr. Harry

@Harry: Och ja, ik liep wat op de zaken vooruit..

@Vincent & Jurgen: OK, meer ruimte onderin, duidelijk. Ik vertaal dat naar onderwerp iets meer naar centrum met behoud van zelfde formaat/verhoudingen -16x10, correct?

Wat een mooie houding om deze arend zo vast te leggen.

Groet Wouter

Mooie scherpe plaat van deze visarend. Inderdaad de compositie had ik wellicht anders gedaan.
mvg Ben

Ik bedoelde bovenaan een reep eraf (en misschien wat vervagen) en onderaan en links wat meer ruimte erbij.

@Vincent: duidelijk. Is er een manier om foto's na aanpassingen opnieuw te plaatsen. Of beter, in een album ter vergelijk met origineel? Bvd!

Ja, dat kan in je persoonlijk album. Dat kun je bereiken door naar je profiel te gaan door op je naam te klikken, en dan op persoonlijk album. Of onder de knop albums, de alleronderste.

Groeten, Vincent

Leuk om je foto's ook in groter formaat te bekijken dan op FB,klasse serie heb je gemaakt.

Groet, Ane

Ik vind 'm heel knap gepakt en in Nederland is het zeker niet makkelijk om 'm zo goed op te foto te krijgen, maar de kleuren komen bij mij niet goed over. Lijkt iets te veel contrast te zijn toegevoegd en wellicht ook wat teveel verzadigd, met name op de kop valt dat op. Soms kan de kalibratie van het scherm de boosdoener zijn. In merkte dat ik voor mijn nieuwe scherm daar ook wat vaker de mist in ging omdat mijn oude scherm de kleurverschillen niet zo goed liet zien. Ik zou het ook prettiger gevonden hebben als de vogel meer rechtsboven was geplaatst in plaats van linksonder. Gelukkig is dat allemaal een kwestie van nabewerken en heb je het origineel al goed te pakken, dat is mij nog niet gelukt Very Happy

@Vincent & Lennart: Ik heb een edit in mijn Persoonlijke album geplaatst.

https://www.birdpix.nl/album_page.php?pic_id=504487

Dat vind ik een duidelijke verbetering!

Groeten, Vincent

Ik ook!

Dank voor de feedback!

:
 
Page 1 of 1