Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Bezoedeld maagdelijk wit maar indrukwekkend !

Groet, arnold

zeer interessant beeld en ja : vanaf een schip heb je de beste kansen en voelt ook wat veiliger..
grt. guido

Indrukwekkend beeld. Met 1 van de meeuwen op, of vliegend boven, het vlees was het gebeuren nog completer verbeeld geweest.

De ijsbeer in de hoofdrol. Wat heeft hij gevangen joh, een enorme klomp vlees. De ivoormeeuwen lijken nog niet geļnteresseerd, maar niets is minder waar natuurlijk. Die gaan straks van de resten genieten. Lijkt me heel bijzonder om zoiets als dit in de vrije natuur mee te maken!

Groeten, Vincent

@ Martjan: ja het kan altijd mooier inderdaad Wink. Helaas vonden de ivoormeeuwen het vlees nog net een iets te grote stap toen ik er was. De beer liet dan ook wel merken dat ze af en toe wat te dichtbij kwamen naar zijn zin dus ze hielden zich keurig op afstand.

@ Vincent: waarschijnlijk gaat het om een zadelrob, er hing tenminste een groep zadelrobben in de buurt rond. Andere zeehonden heb ik op die plek niet gezien.

» Last edited by Lennart Verheuvel on Sat 23 Jan 2021, 22:41; edited 1 time in total

Gaaf beeld! En ja, zo’n homp vlees trekt altijd leuke aantallen Ivoormeeuwen aan (al schijnt het niet altijd even goed te gaan met de populatie Ivoormeeuwen, ik heb de laatste jaren al verschillende IJsberen met zeehonden gezien zonder dat er een Ivoormeeuwen bij te bekennen was...).

Het blijft wel knap dat het die meeuwtjes zo goed lukt zo maagdelijk wit te blijven met al dat bloed om hun heen.

Over de soort, is natuurlijk lastig te zeggen, maar we zien daar niet heel vaak Zadelrobben op het ijs (al wil het in juni nog wel eens gebeuren).

Groeten, Arjen

Het moeten wel heel nuffige etertjes zijn, die Ivoormeeuwen, als ze zo wit kunnen blijven.
Hier en daar een flintertje darm meepikken.
Ik vind ze prachtig.
gr
G

Prachtige foto, Lennart. Mijn oog werd in instantie getrokken naar de andere meeuw en bij het beter bekijken zag ik pas de drie Ivoormeeuwen.

Groet, Leo

Erugh gaaf beeld, droomplaatje hoor!

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1