Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuk om deze akties zo in beeld te brengen.

Leuk gedaan en een mooie diagonaal verkregen in de foto op deze manier.

Ik wist dat het goed ging met de ijsvogel maar zo goed.
Zes achter elkaar..... 😉
Leuk beeld zo.

groeten,

Carlo

Mooi hoor en goed bewerkt, je ziet niet dat er enige trucage is toegepast. Het blijft toch een van de mooiste vogeltjes in Nederland.

Groet Wouter

Mooie samengestelde opname van deze ijsvogel.

Schitterend gedaan ,hele mooie voorstelling zo.

Groet Peter.

Mooi gedaan en zeker een kandidaat voor het album "Digitaal gemanipuleerde beelden". Jammer dat de laatste in de reeks zo krap tegen de kaderrand zit. Had je onder en rechts niet een tikkie meer ruimte? Of anders gewoon er bij maken, als je toch al zo aan het knippen en plakken bent......

Gr. Harry

Je hebt natuurlijk graag een beeldvullende foto van een duikende, plonzende of omhoog komende ijsvogel. Maar als er dan eentje toch op wat grotere afstand van je aan het vissen is, dan is dit wel een heel leuke variant. Ik vind hem leuk, en ook netjes gedaan in de nabewerking. Op ijsvogeltje 1 zou je de schaduwen misschien wat op kunnen lichten en ijsvogeltje 6 zit (zoals wat opgemerkt) wat dicht bij de rand, maar verder helemaal goed zo! Een nominatie voor de sterke bewerking.

Groeten, Vincent

Dank allen,
@ Carlo Smile
@Harry : Je voorstel heb ik inmiddels uitgevoerd, maar voor BP een spiegeling van de duikende ijsvogel er in te shoppen ging me wat te ver buiten de werkelijkheid om, ook al staat het album het wel toe.

Groet, Ane

Mooi gedaan, Ane!

Mooi hoor Ane, goed idee.

Leuke foto zo bestaande uit meerdere beelden.

Groeten Frank

Gave compilatie, mooi in 1 foto verwerkt!

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1