Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Dit is weer Leerdammerkees op zijn best: “niet doen, niet doen” en toch doen. Fotografie buiten de gebaande paadjes. Prachtig man al die lagen.
Groet Henk

» Last edited by henkdikkers on Sat 20 Feb 2021, 23:00; edited 2 times in total

Gewoon wel doen, Kees.
Ik zou echt niet weten waarom niet.
Prachtige foto, wederom.
gr
G

Gewoon mooi toch?

Gr. Harry

Overweldigend !
Lagen en licht en al die vogels.

Groet, arnold

Lekker toch. De lage strook bewolking achter de bomenrij maakt het beeld voor mij. En die lekkere rommelige groep ganzen. Mooi beeld, Kees! Groet, Hans

Ik denk dat er hier heel wat mensen zijn die dit goed kunnen waarderen. Misschien leef je in gedachten nog 10 jaar terug, toen fotografen het vooral kicken vonden dat ze vogeltjes beeldvullend konden fotograferen, nauwelijks ruimte in het kader overlatend? Ik vind het gelaagde hier heel sterk. Onderaan de bomen, met een paar groene en rode lichtjes die menselijke activiteit verraden. Dan een laag met donkere wolken. En dan alle mooie tinten in de lucht met die grote groep ganzen. Fraai! Dus doe maar gewoon wel! Smile

Groeten, Vincent

Die "structuur" van ganzen komt mooi terug in de "structuur" van de wolkenband. Dank voor de upload, prachtig man.

Prachtig beeld Kees
grtz, josephine

Mooi om de dag zo af te sluiten. Ik hoor ze gakken. Mooi die lagen in deze opname. Mooi hoor Kees.

Allen Hartelijk Dank! @Vincent, het vogeltje beeldvullend in beeld is ten heden dage op BP nog net zo populair als 10 jaar geleden. Kijk maar eens naar 'best gewaardeerde foto's' van het afgelopen jaar. Alleen Sieb heeft zich er tussen weten te dringen en geheel terecht. Dat het op natuurfotografie.nl weer heel anders is zegt veel over de gebruikers op BP. Hoor het vaak in het veld: 'ik ben niet zo creatief' maar als je dan vraagt of ze het wel eens geprobeerd hebben kijken ze je aan met een blik van: 'die is gek' Smile Ach ja, hier is hier en daar is daar.

Groet Kees

Zelf ben ik ook erg fan van dit soort opnames, schitterernd uitgevoerd Kees!

Mooi beeld waar je langer naar kunt kijken.

Prachtig. Vooral wel doen. Krijg hier weer allerhande heerlijke associaties bij. Mooi die dunne aardse schil, waar het grootste deel van het leven zich afspeelt. Af en toe iets wat naar de hemel reikt, een boom hier, een kerktoren daar, maar het is niets, veel en veel hoger vliegen de ganzen in/naar het avondrood.
Groet,
sieb

:
 
Page 1 of 1