Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuke foto met veel details. Je hoort het kabaal!

Mooi, die rode oogring. Dat valt in het veld amper op... Lekker veel leven in de foto ook.

Groet, Martijn

Als ze zo schreeuwen valt het kenmerk dat ze zo vriendelijk kijken niet bepaald op. En omdat de snavels onder het zand zitten valt ook de verkleuring bij de punt niet op. Wel is duidelijk het groenige van die snavel zichtbaar, dus het zijn wel echt stormmeeuwen. Het rode oog en de mondhoeken zijn echte bliktrekkers.
Gave meeuwen, mooie foto
grtz, josephine

@Josephine: die verkleuring van de snavelpunt hebben ze ook niet in broedkleed,;dus het kan kloppen dat je die niet ziet!

Groet,

Richard

Die rode mondhoeken zijn opvallend.

Erik

Zeker in de zomer toch best wel mooie meeuwtjes, met de fraaie rode oogring en mondhoeken! Lekker plaatje met wat dieptewerking, wit goed onder controle.

Groeten, Thijs

Fraaie plaat. Nooit te oud om te leren. Ik kijk al meer dan 60 jaar naar vogels en ik kan mij niet herinneren dat mij ooit de rode oogring en de rode bekholte zijn opgevallen.

Mooie oude doos! Sterke compo en opvallende kleuraccenten.

Groeten, Vincent

@Hans: misschien komt dat omdat je ze niet zo vaak ziet in de zomer? Ze zitten dan vooral rond de kolonie. In de winter verdwijnen de rode mondhoeken, rode binnenkant snavel en rode oogringen weer.

Groet,
Richard

Fraaie plaat. Nooit te oud om te leren. Ik kijk al meer dan 60 jaar naar vogels en ik kan mij niet herinneren dat mij ooit de rode oogring en de rode bekholte zijn opgevallen.

Nu weten we het wel, Hans Very Happy

Hij is gewoon heel erg verbaasd!

Ik zei toch al, zelfs twee maal: nooit te oud om te leren. Dat blijkt maar weer. Hoe ik het voor elkaar gekregen heb om met een tussenpoos van 14 uur exact dezelfde tekst te reproduceren, is mij een raadsel. Maar er zit toch ook een geruststellend aspect in, zeker op mijn leeftijd Smile).
Groet, Hans

Ze gingen vast goed te keer dit duo. Mooi deze portretjes.

Shout!. Een luidruchtige foto (mede door goed gekozen uitsnede van alleen hals en kop).
Groet,
Sieb

:
 
Page 1 of 1