Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Wow wat een jaloersmakende plaat! Weer eens wat anders dan een Sperwer vanuit een hut:-) Je kattenfoto's mogen er trouwens ook zijn.

» Last edited by Frank van der Wielen on Tue 16 Mar 2021, 20:03; edited 1 time in total

Schitterende foto, Thijs. Ik had er al enkele gezien van de betreffende reisorganisatie op Facebook . Stuk voor stuk prachtig.

Groet, Leo

Indrukwekkende vogel, Thijs en hij staat er ook prachtig op. Leuk ook om zo'n reisje te mogen doen Wink ... Mocht je gewoon naar Spanje reizen in die periode? Groet, Hans
toegevoegd: die Lynxen zijn ook wel cool Smile !

» Last edited by Hans Overduin on Tue 16 Mar 2021, 20:27; edited 1 time in total

@Hans, reizen voor vakantiedoeleinden werd afgeraden, maar met een negatieve test was dit gewoon mogelijk. Ik had een werkgeversverklaring voor mijn bezoek, maar heb deze nergens hoeven laten zien... Voor mij een buitenkansje en voor de reisorganisatie belangrijke info/promotiemateriaal!

Groeten, Thijs

Wat weer een avontuurlijk verhaal Thijs. Pionieren ligt je wel. En een schitterende plaat van deze steenarend meegepikt. Wat een geweldenaar, die vogel dan he.

Dat zijn geen verkeerde opdrachten Thijs!
En je opdrachtgever zal hier best tevreden mee zijn.
Mooi man!

Groet,
Bert

Een machtige vogel, de Steenarend en dat straalt de foto ook uit. Ook leuk om nog een stukje van het leefgebied mee te nemen in het beeld. Leuke job!

Willem

Prachtige foto zeg, inderdaad jaloersmakend! Schitterende vogel.

Groeten,

Ruben

Die heb je maar mooi in the pocket Thijs. Heel fraaie plaat van een even zo fraaie vogel.

Gr. Harry

Fantastische foto Thijs. Mooi om zo’n plek te kunnen bezoeken.
Vg Loek

Majestueuze arend op een inderdaad mooie rots.

Schandalig lekkere plaat!
Machtige soort is het toch.

Groeten,

Carlo

Mooie plaat! Maar je hebt flink moeten knijpen qua sluiter. Was het daar zo donker?

Hij komt prachtig tot z'n recht, mooi los van de achtergrond.

@Kevin, het was toen net eventjes best wel bewolkt, dat in combinatie met het spiegelglas (ook wel wat lichtverlies) en mijn niet al te lichtsterke lens, zorgde voor deze sluitertijd Smile

Groeten, Thijs

Prachtig in beeld, die majestueuze verschijning! Je treft het maar, dat jij als een van de weinige fotografen wel naar het buitenland mocht...

Groeten, Vincent

Wat een voorrecht Thijs, en wat een plaat... mooi en krachtig vastgelegd
Groet
Paul

mooie foto
mvg
steppeke

Prachtig vast gelegd. Ook even gekeken naar je foto's van de katachtigen. Geweldig als je zo'n beest kan vastleggen want volgens mij zijn ze heel schuw en zie je ze bijna nooit.

Groet Wouter

Prachtig hoor!
Afgelopen herfst was Spanje ook mijn reisdoel, maar helaas ...
Je bent toch een geluksvogel als je dit zo kunt meemaken.

groet Ben

@Wouter, de lynxen zijn i.t.t. wat je zou verwachten niet echt schuw, omdat ze als katachtige geen natuurlijke vijand hebben. Dit zei onze lokale gids over de lynxen: "The lynx is normally a very confident species. It has evolved as a super predator, since it had no natural competitors, so it is not afraid of man."

Groeten, Thijs

Gaaf hoor! Volgens mij had ik deze hutten ook al op mijn verlanglijstje staan, lekker zo'n scoutingtripje! Ook leuke ontmoetingen gehad met de lynxen zie ik en gaaf dat je ze hebt zien paren! Gek genoeg is het een van de makkelijkste wereldwijd om te zien terwijl het ook de zeldzaamste ter wereld is. Iberische lynx is goed te vinden omdat ze lokaal in vrij hoge aantallen in een relatief overzichtelijk gebied voorkomen. De Europese is een stuk minder zeldzaam, maar vele malen lastiger om te vinden! Mijn ervaring met alle kattensoorten die ik tot nu toe heb gezien, is trouwens dat ze niet echt schuw zijn als je ze eenmaal hebt gevonden, maar het vinden is het lastigste!

» Last edited by Lennart Verheuvel on Wed 17 Mar 2021, 11:27; edited 2 times in total

Ik kan er weinig meer aan toevoegen.
Prachtige foto onder geweldige omstandigheden / mogelijkheden.

Groet,
Alwin K.

Tjongejonge, wat een mazzel heb jij gehad, man! Het zal je maar gevraagd worden! En ook nog volledig volgens de regels. Je lynxen had ik al gezien op NP maar dit is toch ook weer kicken! Fraai gedaan en deze hutten zijn geslaagd, naar mijn idee. Top.

Gr. Rijn

ontzettend mooi

:
 
Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next