Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi moment in fraai licht gefotografeerd
Groet, Paul

Mooi moment. prachtig licht ook nog.

Mooi, Jet ski. Hester.

Fraai licht

Groet RenÚP

Mooi gedaan, prachtig in het licht.

Groeten,

Ruben

Mooi, zo in de landing! Inderdaad mooi licht. Had misschien zelfs nog wel een fractie warmer gemogen. Er ligt nu een (hele lichte!) paars-blauwe gloed over de rug van de zwaan.

Groeten, Vincent

Prachtig beeld van een mooi moment. Meestal vliegen ze van je af en landden ze da een stuk verder.
gr. Christina

Mooi moment, zowel wat betreft de actie , alsook het moment van de dag. Goede keuze de ruimte links te houden, het geeft een goede indruk van de lengt van de "remweg".
groet,
sieb

Mooi beeld, prachtig licht.

Het blauw en alle kleuren daartussen zou ik er in laten zitten. Het is waarschijnlijk de reflectie van de blauwe lucht recht boven de vogel (in het zenit). De warme kleuring is het sterkst rond de horizon en die zie je reflecteren op de vormen die in die richting zijn gebogen. Ik vind het fijn als al die kleuren mengen en nog terug komen als reflecties op het onderwerp. Dat maakt het beeld natuurlijk en het licht subtiel.

.

Bedankt voor jullie commentaar. Mooie analyse van het licht van Henk. Klopt ook echt denk ik. Het blauw boven kleurt al wat donkerder met zo'n laagstaande zon. Ik heb vanwege het zachte licht ook niets verzadigd om een zo natuurgetrouw mogelijke weergave te krijgen.

vriendelijke groet
Paul

:
 
Page 1 of 1